Ny

Hur lang tid Flugsvamp?

Hur lång tid Flugsvamp?

Flugsvamp har stängt 2021-10-30: Flugsvamp 3.0 har stängt efter att man meddelat ett orderstopp. Vi tycker det är tråkigt att denna fantastiska marknadsplats läggs ned men tackaer ändå för tiden, i nästan 3 år var FS3 uppe.

Kan man ta ut pengar från Flugsvamp?

Det verkar inte gå att ta ut pengar för både användare och säljare. Om ni har pengar där är dom förmodligen förlorade. Försökte ta ut mina pengar för ett par timmar sen och har inte fått något än.

Vad har hänt med Flugsvamp?

Drogbutiken Flugsvamp Flugsvamp 2.0 lanserades i april 2015. Den låg uppe till september 2018, då en man som misstänktes vara sajtens administratör häktades. 27-åringen anklagades för att ha tagit tre procent i avgift vid alla försäljningar, vilket gjort honom till mångmiljonär. Han friades senare i tingsrätten.

Hur man beställer från Flugsvamp?

Klicka på köp. Du kanske vill ha något annat, och då tar du den produkten och klickar på köp hos dig, kolla att mängen är rätt, du kan ange antal på produkterna till skillnad från hur det var på Flugsvamp 3.

Är Flugsvamp olagligt i Sverige?

Svar. Flugsvampar och dess gifter är inte narkotikaklassade men de kan mycket riktigt framkalla hallucinationer. Flugsvampar är bara några i raden av svampar och andra växter som innehåller hallucinogena ämnen och som förekommer vilt i naturen.

Vad är FS3?

2021-10-30: Flugsvamp 3.0 har stängt efter att man meddelat ett orderstopp. Vi tycker det är tråkigt att denna fantastiska marknadsplats läggs ned men tackaer ändå för tiden, i nästan 3 år var FS3 uppe. Nedan kommer meddelandet från Teamet bakom FS3: Flugsvamp 3.0 stänger.

Hur blir man säljare på Flugsvamp?

Registrera ett konto. När du klickar på Flugsvamp-marknadsadressen kommer den ursprungliga målsidan troligen att ha en captcha som måste lösas innan du går vidare till själva marknaden. Efter att ha fyllt captcha med rätt svar, tryck på “VERIFIERA” -knappen för att fortsätta.

Finns Flugsvamp kvar?

Flugsvamp har stängt 2021-10-30: Flugsvamp 3.0 har stängt efter att man meddelat ett orderstopp. Vi tycker det är tråkigt att denna fantastiska marknadsplats läggs ned men tackaer ändå för tiden, i nästan 3 år var FS3 uppe. Nedan kommer meddelandet från Teamet bakom FS3: Flugsvamp 3.0 stänger.

Är Flugsvamp nere?

Har Flugsvamp stängt ner?

Flugsvamp. Flugsvamp är en marknadsplats för illegala droger på darknet. Originalsajten, som bara hette Flugsvamp, släcktes i det internationella polistillslaget Operation Onymous i november 2014. Det är inte känt vem den förste administratören, admin1, var och han eller hon åkte aldrig fast.

Hur beställer man från Darknet?

Kort förklarat så handlar det om att man skaffar sig lite Bitcoin, beställer anonymt på en webbplats, betalar anonymt med Bitcoin, säljaren skickar sedan din beställning på posten.

Share this post