Allmänning

Vad vager en collegetroja?

Vad väger en collegetröja?

Tjockleken på materialet mäts i gram per kvadratmeter (g/m2). En normaltjock T-shirt har en vikt på 135-160 gram per kvadratmeter. De lite kraftigare tröjorna har en gramvikt mellan 160 och 180 g/m2, medan en riktigt tjock T-shirt väger 200-220 g.

Hur mycket väger en barntröja?

Produktspecifikationer

Tvätt 40 °C
Färg Grå
Material 100 % bomull
Förpackningens storlek 30 x 25 x 0,5 cm
Förpackningens vikt 96 g

Vad kostar det att skicka paket med kläder?

Vad kostar det att skicka kläder med posten? Det beror på vilket leveranssätt du väljer samt hur mycket brevet eller paketet väger. Under Priser och villkor hittar du kompletta portotabeller och prislistor för att skicka försändelser.

Hur skickar man en tröja på posten?

Jag har sålt mkt barnkläder och det bästa är plastpåse plus tejp. Man får ju försöka hålla paketen som icke skrymmande vilket är lättast med påse/tejp. Ta inte kuvert eftersom mjukt innehåll + papper runt brukar resultera i att breven går sönder. Större paket brukar jag skicka via schenker.

Vad väger ett par mjukisbyxor?

Ett par jeans väger cirka 0,6 kg och består till 95 procent av bomull.

Hur många kvadratmeter är en t shirt?

De normala standardtröjorna brukar ligga runt 140-160g/m2 och detta brukar upplevas som en relativt normal tjocklek/tyngd. Det finns dock tröjor som har upp emot 250-300g/m2. Det finns inga standardiserade mått för t-shirts.

Hur mycket väger en jeans?

Hur skickar man kläder billigt?

Mindre och lättare försändelser som väger under 2 kg kan skickas som brev. Detta kan exempelvis vara bra om du endast ska skicka något enstaka klädesplagg. Porto betalas med vanliga frimärken och försändelsen kan antingen lämnas i brevlåda eller hos något av våra ombud.

Share this post