Trendig

Vem tar over efter Daniel Craig?

Vem tar över efter Daniel Craig?

Eftersom Bond har pensionerat sig har han tvingats lämna över det eminenta 007-numret till en efterträdare, ingen mindre än agenten Nomi spelad av Lashana Lynch. Slutet på filmen talar helt klart för att det inte finns några tvivel om att detta var Daniel Craigs sista Bondfilm.

Vem är Mi Spectre?

Ralph Fiennes, den nuvarande skådespelaren bakom rollfiguren M. M en fiktiv person som i böckerna och filmerna om James Bond är chef över MI-6, den brittiska underrättelsetjänsten. M är därmed chef över Bond. M:s har en sekreterare, Miss Moneypenny och en stabschef, Bill Tanner.

Vilket är Spectres fullständiga namn?

Namnet är en förkortning av SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extorsion (’Specialgruppen för kontraspionage, terrorism, hämnd och utpressning’). S.P.E.C.T.R.E. leds av den karismatiske Ernst Stavro Blofeld.

Vem spelar Miss Moneypenny?

Samantha BondHarry Enfield’s Brand Spanking New Show
Lois MaxwellEtt fall för John Drake
Miss Moneypenny/Rösten gjordes av

Vem kan bli nya Bond?

Här är de hetaste namnen att ta över som James Bond efter att Daniel Craig pensionerat sig….Vem blir nästa James Bond? Här är de 6 hetaste kandidaterna

  1. Lashana Lynch. Foto: Getty Images.
  2. Cillian Murphy. Foto: Getty Images.
  3. Regé-Jean Page.
  4. Tom Hardy.
  5. Richard Madden.
  6. Idris Elba.

Vem är den nye Bond?

Och i takt med att 007-producenten Barbara Broccoli meddelade i dagarna att hon först kommer att börja fundera över den nye James Bond under 2022, för att låta Craig få sola sig lite i glansen innan någon annan tar vid, ger det också oss entusiaster tid att få spekulera lite grann.

När dör MI Bond?

Judi Dench, 78, har spelat karaktären M i sex Bondfilmer. Men den senaste, succén ”Skyfall”, blev den sista då karaktären dödades.

Har varit med i 8 Bondfilmer?

Den karaktär som spelats av flest olika skådespelare CIA-agenten och Bonds vän Felix Leiter har porträtterats av inte mindre än sju olika skådespelare i nio filmer, vilket är mer än någon annan karaktär i serien. Först ut var Jack Lord (1920-1998) i den första Bondfilmen Dr No (1962).

Vem var den första Bond?

I rollerna: Sean Connery Den allra första James Bond-filmen ser den skotske skådespelaren Sean Connery väcka den brittiska karaktären till liv på den stora duken.

Hur många 007 filmer finns det?

James Bond har blivit kanske mest känd genom de 25 långfilmer som är några av de mest framgångsrika i filmhistorien. Filmerna har haft ett stort inflytande på hur actionfilmgenren utvecklats.

Share this post