Ny

Vad star JC for?

Vad står JC för?

Namnet ”JC” stod ursprungligen för ”Junior Center”. Den betydelsen lämnades i slutet av 1970-talet och från 1990 stod förkortningen istället för ”Jeans & Clothes”. 2012 ändrades betydelsen till ”Jeans Company”.

Vad har hänt med JC?

Den anrika klädkedjan JC gick i konkurs efter att ägaren valt att avbryta den pågående rekonstruktionen och istället ansöka om konkurs. Kaliber har i tre olika program under de senaste åren granskat klädkedjans uppgång och fall.

När La JC ner?

Nyheter från P4-kanaler den 25 april 2019: ”Det klassiska klädbolaget JC ansöker om konkurs efter att igår ha avbrutit sin företagsrekonstruktion.”

När stängde JC?

Sveriges Radios program Kaliber har i olika omgångar uppmärksammat en rad märkliga turer som berör JC och Smart Perfect Ltd. Företaget hade störst röstandel och inflytande över att nedskrivningen av skulderna beviljades vid JC:s förra rekonstruktionen som avslutades den 29 maj 2017.

Vart kan man köpa Crocker jeans?

Hitta ett par begagnade damjeans eller ett par jeans i nyskick från Crocker på Tradera. Köp på auktion eller till fast pris.

Vad händer med Crocker jeans?

Nyheter från P4-kanaler den 25 april 2019: ”Det klassiska klädbolaget JC ansöker om konkurs efter att igår ha avbrutit sin företagsrekonstruktion.” ”JC som har klädbutik på Torp i Uddevalla ansöker nu om konkurs.” ”JC har ett 30-tal butiker och omkring 250 anställda enligt sin konkursansökan.

Var kan jag köpa Crocker jeans?

Var kan jag köpa Lee jeans?

Hos Carlings har vi ett brett urval av kläder och jeans från Lee. Lee har otaliga jeansmodeller för män och kvinnor, så att alla kan hitta ett par jeans som sitter som en smäck. Lee har jeans för dig som älskar utsvängda jeans och för dig som helst går för skinny.

Hur mycket kostar Lee Jeans?

Det billigaste priset för Lee Rider Jeans (Herr) just nu är 149 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Jeans. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 12 butiker.

Vad kostar Lee Jeans?

Prishistorik

Butik Datum Pris
Skistarshop 2022-04-14 879 kr
Best of Brands 2022-04-14 799 kr
Best of Brands 2022-04-14 799 kr
Best of Brands 2022-04-14 799 kr

Var köper man Lee Jeans?

Share this post