Allmänning

Vad tjanar en Study Buddy?

Vad tjänar en Study Buddy?

Vad får man för lön på Studybuddy? Ingångslönen för dig på universitetet är 130 kr/h och för dig på gymnasiet är ingångslönen 115 kr/h. Ju mer du jobbar, desto mer får du i lön. Du får löneökning efter 100, 200 och 500 timmar och kan tjäna upp till 160 kr/h i grundlön.

Hur blir man Study Buddy?

Som studybuddy väljer du själv hur mycket och var du vill jobba genom vilka uppdrag du tar. Vi söker många olika typer av profiler. Vissa vill till exempel jobba med matematik, andra med engelska eller historia. Du jobbar minst 4 timmar per vecka under terminerna, främst kvällar och helger.

Hur blir man läxhjälp?

Att jobba med läxhjälp passar perfekt för dig som studerar eller har studerat på universitet/högskola – då kan du hjälpa alla våra elever. Även du som går på gymnasiet har möjlighet att hjälpa yngre elever. Du matchas ihop med en elev som passar dina ämnen, din personlighet och som ligger geografiskt nära dig.

Vad gör en studybuddy?

En studybuddy är ingen vanlig lärare. Den personliga matchningen och närheten i ålder gör att de själva nyligen gått igenom liknande situationer som de elever som de hjälper. Detta gör att förståelsen mellan dem ökar och det blir enklare att se vad varje elev behöver för att nå sina mål med studierna.

Hur mycket tjänar man på ett extrajobb?

Kommunals rekommendationer för löner för kommunalt sommarjobb 2019 var: 16-17 år minst 74 kronor/timme. 18-19 år minst 90 kronor/timme.

Vad kostar en Study Buddy?

Vad kostar läxhjälp? Priset varierar beroende på upplägg, elevens ålder och var ni bor, men startar från 365 kr/h. Tjänsten kan dessutom delas mellan syskon eller klasskompisar helt utan extra kostnad.

Varför söker du jobbet som privatlärare?

En förebild. Fördelen med att jobba som privatlärare eller läxhjälp är att man kan vara en förebild för många barn, framförallt när det kommer till skola. När du är läxhjälp kan du visa barn att det faktiskt är roligt och inspirerande att lära sig saker!

Vad kostar privat läxhjälp?

Om du tar hjälp av en privatlärare från Allakando läxhjälp så är det generella timpriset från 399 kr per timme. Detta pris inkluderas i ett av de vanligaste uppläggen, vilket är i form av ett klippkort. Detta ger dig tillgång till en privatlärare vid behov och är väldigt flexibelt.

Hur är man en bra studybuddy?

Roligt och givande extrajobb Mycket flexibelt då man själv, tillsammans med eleven bestämmer dag och tid, vilket passar väldigt bra när man studerar samtidigt. Mycket trevlig personal och även roligt att se hur eleven man arbetar med utvecklas.

Hur mycket kostar en studybuddy?

Priset varierar beroende på upplägg, elevens ålder och var ni bor, men startar från 365 kr/h. Tjänsten kan dessutom delas mellan syskon eller klasskompisar helt utan extra kostnad.

Hur mycket kan man tjäna på ett helgjobb?

Lördagar och söndagar I de flesta avtalen är ersättningen per timme månadslönen dividerad med 300 under perioden lördag klockan 07.00 till söndag klockan 24.00.

Share this post