Ny

Vad kostar det att Lasra benen?

Vad kostar det att Lasra benen?

Boka kostnadsfri konsultation idag, vår klinik finner du på Drottninggatan 33. Via oss på Nordiska Kliniken kan du göra permanent hårborttagning med laser till ett bra pris från 800 kr.

Hur många gånger behöver man Lasra benen?

I de flesta fall krävs 5-8 behandlingar. Anledningen till detta är att håret i de vilande hårsäckarna saknar pigment och kan därför inte upphettas av laserljuset. Man ska låta det gå 2-3 månader mellan behandlingarna för att träffa stråna i sin växtfas så jämt som möjligt.

Kan man Lasra underlivet?

Kvinnor tar ofta bort hår intimt med laser. Bikinilinje, brasilianskt eller hollywood. Det går bra att lasra även insidan av blygdläpparna. Menstruation är inget problem vid behandlingen om du använder tampong eller en menskopp.

Vad kostar det att ta bort oönskad hårväxt?

På Akademikliniken använder man sig främst av en ny sorts laser, och en behandling kostar 4 500 kronor. Behandlingen måste sedan upprepas 6–8 gånger med ungefär 6 veckors uppehåll mellan. Detta för att håren bara kan behandlas när de är i sin tillväxtfas, och alla hårstrån är inte i den fasen samtidigt.

Hur blir man hårfri?

Fem vägar till en hårfri kropp

  1. Rakning. Pris: Billigt!
  2. Hårborttagningskräm. Pris: 3-10 euro beroende på märke och typ.
  3. Vaxning. Pris: En burk med varmvax kostar kring 8 euro.
  4. Hemmalaser. Pris: Mycket dyrt oberoende av märke.
  5. Laser på salong. Pris: Hårborttagningens Rolls Royce.

Kan man bli helt hårfri?

För att bli helt hårfri krävs det oftast flera behandlingar eftersom håret växer i olika faser. Det är bara de hårstrån som är i tillväxtfasen (anagena fasen) som försvinner permanent av den här behandlingen. Därför behöver man följa hårets växtcykel och behandla samma område var 6:e till 8:e vecka.

Hur ofta ska man Lasra underlivet?

Vill du veta ett exakt pris så bör du boka en kostnadsfri konsultation. Normalt utförs behandlingarna för underliv med cirka 4 månaders mellanrum, detta för att håret växer i olika faser. raka dig (cirka ett dygn) före din behandling. vaxa ej då det måste finnas hår kvar för att du ska uppnå ett bra resultat.

Hur länge ska man vänta mellan laser?

Allt du behöver veta under din behandlingskur: Du ska vänta ca 4-8 veckor mellan behandlingarna & du kan bara raka dig mellan behandlingarna. Har du ryckt eller vaxat dig måste du vänta ännu längre. Du kan sola som vanligt.

Vad kostar det att Lasra underlivet?

Om vi tar som exempel laser på intima delar så kostar laser behandlingen hos oss efter 5 besök mellan 4000-7000 kronor totalt.

Kan man ta bort hår på huvudet permanent?

För att få bort hår permanent krävs en temperatur på 72 grader celcius. Vid den temperaturen dör nämligen hårsäckens förmåga att skapa ett nytt hårstrå. Vilket Elos ger när det finns tillräckligt med pigment i håret. Finns det för lite pigment sänks temperaturen till 65 grader.

Share this post