Blogga

Vad innebar SAS lounge?

Vad innebär SAS lounge?

SAS Lounge. Starta din resa i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din avgång.

Vilka har tillgång till SJ Lounge?

Du har tillgång till våra lounger om du har: SJ 1 klass-biljett med resa för dagen. 1 klass SJ månadsbiljett. SJ 90-dagarsbiljett i 1 klass. 1 klass Eurail- eller Interrail-kort med giltighetstid för dagen.

Vem har tillgång till SAS lounge?

Ta med en gäst: Du som har EuroBonus Guld- eller Diamant-kort och reser med SAS, Widerøe eller andra bolag inom Star Alliance, får ta med dig en (1) gäst till en lounge hos SAS, Star Alliance eller en SAS-partner. Detta gäller när din gäst också reser med SAS eller Star Alliance.

Är maten gratis i SAS lounge?

Enklare servering av snacks, mat och dryck. Gratis Wi-Fi. Tidningar och magasin. Användning av datorer och skrivare utan kostnad.

Vad kostar det att gå in på SAS lounge?

Priset för SAS Lounge på Arlanda terminal 5 kostar 289 kr eller 3000 EuroBonus-poäng. Om du flyger med SAS Plus/Business så är allt i SAS Lounge kostnadsfritt.

När öppnar SAS lounge?

SAS LOUNGE ÖPPNAR PÅ ARLANDA! I takt med att flygtrafiken ökar så ökar också serviceutbudet på flygplatsen. Sedan 1 september är dörrarna till SAS – Scandinavian Airlines lounge åter öppna. Välkomna!

Vad är SJ Prio?

Allt detta får du med SJ Prio Du har en mängd förmåner så som förtur till kampanjer och möjligheten att samla poäng som du sedan kan byta till något du vill ha. Vi har tre olika medlemsnivåer och du får olika förmåner beroende på vilken nivå du når upp till.

Var stannar nattåget?

Söndag kväll, 13 december, är det premiär för SJs nya nattåg Stockholm-Umeå och Göteborg-Umeå. I Sundsvall sker omväxling med SJs nattåg från och till Duved. SJ trafikerar linjen med egna sov- och ligg-, sitt- och restaurangvagnar. Sovplatser erbjuds som både 2 och 1 klass, de senare med egen dusch och toalett i kupén.

Har SAS lounge i Malaga?

Nu har SAS slutat att samarbeta med flygplatser som inte har inte SAS lounge. Senast är att man som SAS plus biljett innehavare varken får gå fast track eller komma in i loungen i Malaga – urdåligt!

Vad kostar SAS lounge?

Får man ta med mat på flyget SAS?

Du kan ta med din egen mat ombord om du följer säkerhetsreglerna avseende handbagage. Tänk dock på att det kan finnas medresenärer med allergier. Vi ber dig exempelvis att inte äta jordnötter ombord. Glöm dessutom inte bort att vi erbjuder kaffe och te utan kostnad ombord på alla flygningar.

Hur mycket kostar sj Prio?

Medlemskapet i SJ Prio är kostnadsfritt.

Share this post