Populära

Ar Nyx ett bra marke?

Är Nyx ett bra märke?

Några budgetmärken som ofta har bra kvalitet på sina produkter är Nyx, RimmelLondon, Revlon och såklart även Loreal och Maybelline. I bildspelet listar vi 15 produkter som vi tycker är de bästa just nu. Du kommer aldrig vilja köpa en dyr produkt igen. Tänk också på att köper du billigare produkter kan du köpa fler…

Vilket är det bästa sminket?

Topplista: Smink med högst betyg

  • Beautyblender – Medelbetyg: 4,5 av 5.
  • By Terry Hyaluronic Hydra-Powder – Medelbetyg: 4,5 av 5.
  • Anastasia Brow Wiz Skinny Brow Pencil – Medelbetyg: 5 av 5.
  • the Balm Mary-Lou Manizer – Medelbetyg: 4,5 av 5.
  • L’Oréal Paris Miss Baby Roll Black – Medelbetyg: 5 av 5.

Är Nyx setting spray bra?

1. Bäst i test – NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray. Detta är en storsäljare som vunnit många hjärtan genom åren. Den håller din makeup på plats hela dagen och hela kvällen och dessutom ser den till att motverka ovälkommen glans i ansiktet.

Vilka affärer säljer Nyx?

NYX – Köp online | Åhléns.

Hur bra är CAIA Cosmetics?

Supernöjd med allt jag beställt från Caia! Första beställningen var deras foundation och concealer. Sjukt nöjd och är även min nya favorit foundation, fått jättemycket komplimanger när jag har den på mig. Kommer köpa den om och om igen.

Vilket smink ska jag använda?

Välj en foundation som är så lik din egna hudton som möjligt. Vill du ha en täckande sminkning, använd lite mer foundation och vill du ha en mindre täckande, använd mindre. Pudra på lite puder med duttande rörelser med en puderborste på hela ansiktet eller fetare partier, för att fästa fast resten av sminket.

Är setting spray viktigt?

Den främsta egenskapen är att produkten ska hålla sminket på plats under hela dagen, det vill säga att den fixerar sminket. En setting spray kan även hjälpa till med att återfukta huden och göra så att ditt smink ”smälter ihop” och eliminerar tydliga kanter eller kakiga linjer.

Varför ska man använda setting spray?

En setting spray kan användas innan du applicerar din basmakeup för att få ditt smink att smälta in bättre i huden, men en setting spray används främst efter att du applicerat din makeup för att låsa in sminket.

Finns Nyx på hm?

20% på NYX Professional makeup. Nu har vi dubblat vårt sortiment med NYX Professionals makeup – hitta dina beautyfavoriter i alla våra butiker nu!

Vem var Nyx?

Nyx (grekiska Νυξ) var nattens gudinna i den grekiska mytologin. Hon kallas även ibland på svenska för endast Natt och hennes latinska namn var Nox. De grekiska namnet Nyx betyder ’jordens dunkel’.

Share this post