Rekommendationer

Vem kor at Instabox?

Vem kör åt Instabox?

Deras paket körs till utlämningsställen med självservice. Företaget har ungefär 500 chaufförer anställda. Av dem är en tiondel CE-chaufförer. Instabox har inte kollektivavtal, men anställer till skillnad från de andra nya transportföretagen sina egna chaufförer.

Vad är Airmee hemleverans?

Airmee – ett fraktalternativ som levererar dina varor från oss direkt hem till din dörr på önskad tid! Bor du i Stockholm kan du välja att få ditt paket levererat samma dag. Bor du på någon av de övriga orter Airmee levererar på kan du få paketet dagen därpå.

Vem äger Instabox?

Fakta. Instabox grundades 2015 av Alexis Priftis, Staffan Gabrielsson och Johan Lundin. Förutom ursprungliga grundarna återfinns EQT Ventures och investmentbolaget Creades bland ägarna.

Vilka äger Instabox?

Instabox största ägare De tre grundarna Alexis Priftis, Johan Lundin och Staffan Gabrielsson tillsammans: Drygt 20 procent. EQT Ventures: 10 procent. Creades: 10 procent.

Är Airmee hemleverans bra?

Super bra! Man ser vart budbäraren är och man kan förlita sig på att de leverar till dörren. Raka motsatsen till Postnord som ljuger att de försökt kontakta mig via porttelefon och mobil. Airmee är ett säkert kort när det kommer till bra och förlitlig leverans!

Hur fungerar Airmee?

Airmee är leveranssättet för dig som vill få dina varor snabbt levererade hem till dörren och samtidigt själv kunna välja när du vill att leveransen ska ske. Genom att välja en passande tidsslott direkt i kassan styr du din beställning på ett smidigt sätt.

Kan man spåra Airmee?

För att spåra din försändelse hos Airmee klickar du på länken i det SMS som skickats till dig. Postnord – Postnord används för samtliga av våra ombudsförsändelser. Det vill säga paket under 20kg. Ombudsförsändelser innebär att du själv hämtar ut ditt paket på närmsta Postnord ombud.

Hur mycket tjänar man på Instabox?

Enligt Instabox tjänar en nyanställd B-kortschaufför 145 kronor i timmen och CE-chaufför 165 kronor. Men enligt uppgifter från Transportarbetaren har löneavtal från 2020 innehållit löner som varit lägre än 145 kronor i timmen.

Share this post