Populära

Hur ar det att jobba pa en oljeplattform?

Hur är det att jobba på en oljeplattform?

Många upplever att de missar väldigt mycket när de väljer att leva på detta sätt. a som arbetar på oljeplattform och först och främst ställs krav på personlighet, utbildning, erfarenhet och om man anses vara mentalt stabil nog för att klara av detta jobb.

Hur mycket tjänar man på att jobba i Norge?

Norska löner Du har i genomsnitt ca 30 % högre lön i Norge. Den genomsnittliga lönen för alla yrken i Norge ligger på 42300 kr som går att jämföra med den svenska genomsnittslönen på 31400 kr.

Vad tjänar en elektriker i Norge?

Snittlönen för norska elektriker ligger på 38 100 norska kronor, vilket motsvarar strax över 41 000 svenska kronor. Den svenska lönen ligger i snitt på 29 000 kronor.

Hur mycket skatt betalar man om man jobbar i Norge?

Skattesatser i Norge Inkomstskatten, alminnelig inntekt, ligger på 28% med undantag om du jobbar i Nord-Troms eller Finnmark då den då är 24,5%. Du skall också betala en trygdeavgift på 7,8% på allt som överstiger 39600 Nok, den är till för att finansiera folketrygden.

Vad krävs för att få jobba i Norge?

Arbetsvisum för Norge Om du har för avsikt att stanna i Norge under längre än sex månader krävs det att du registrerar dig hos det lokala skattekontoret. För att få arbeta i Norge behöver du också ett norskt personnummer. Du ansöker om personnummer, skattekort och folkbokföring på norska skatteverket.

Vad tjänar en undersköterska i Norge 2020?

Fast då jobbar jag så mycket som jag får. Mer än heltid. Lönen är högre även utan övertidsarbete. En norsk helsefagarbeider, som undersköterskor kallas, tjänar ungefär 9 000 svenska kronor mer i månaden på en vanlig heltidstjänst än sina svenska kolleger.

Vad tjänar en elektriker på oljeplattform?

Lönen på oljeplattformen Med en ingångslön på 450 000 kr/året (varierar lite beroende på ställning) kan man förstå varför. Men genomsnittslönen ligger på ungefär 600 000 kr/året för bland annat elektriker, rörmokare, kockar o.s.v.

Hur mycket tjänar man om man jobbar på oljeplattform?

Share this post