Populära

Varfor tappar jag sa mycket har?

Varför tappar jag så mycket hår?

Du kan till exempel tappa hår till följd av infektioner, hormonförändringar eller vitaminbrist. Diffust håravfall kan också orsakas av exempelvis stress, bantning och vissa läkemedel. Håret växer ofta ut igen när balansen i kroppen har normaliserats.

Är Priorin bra?

Majoriteten av testpiloterna menar att de ser tydliga skillnader på hårets kvalitet efter att de ätit Priorin. Blankare, friskare och ett mer välmående hår är några beskrivningar och de tappar mindre hår samt att flera har fått en utväxt med nya hårstrån.

Vad innehåller Priorin schampo?

Priorin Schampo är ett stärkande schampo med näringsgivande egenskaper. Schampot rengör skonsamt och passar perfekt för dig som är i behov av extra näring. Innehåller naturligt hirsextrakt, glykoproteiner och B5-provitamin som stärker, vårdar och återfuktar håret.

Hur länge ska man ta Priorin?

För att uppnå bästa resultat bör du använda Priorin® kapslarna i minst 3 månader. Detta på grund av hårets långsamma tillväxt – ca 1 cm/månad. Vi rekommenderar två kapslar dagligen under de första 90 dagar. Efter det kan du ta en kapsel per dag som underhållsdos.

Vilket är bäst Priorin eller silicea?

1. Bäst i test – Original Silicea Hår, hud & naglar. Original Silicea är ett ledande kosttillskott som är framtaget för att stärka både hud, hår och naglar. Kosttillskottet kommer i form av kapslar och innehåller bland annat mangan, biotin, selen, kisel och zink.

Hur ofta ska man använda Priorin schampo?

Schampot kan med fördel användas tillsammans med Priorin kapslar för att bevara ett normalt hår. Priorin Schampo lämpar sig för daglig användning och är fri från parabener och färgämnen. Massera försiktigt in schampot i blött hår. Låt verka i 2-3 minuter.

Är Priorin glutenfri?

Ja, Priorin® kapslar är glutenfria och kan användas av personer med celiaki.

Får man tjockare hår av Priorin?

Starkare, tjockare, friskare, mer livfullt hår är vad en kur med Priorin Kapslar har resulterat i för många av testpiloterna. Håret har fått en boost och skillnaden har även uppmärksammats av bland annat testpiloternas frisörer.

Share this post