Populära

Vilka kort har bast reseforsakring?

Vilka kort har bäst reseförsäkring?

Vilket kreditkort har bäst reseförsäkring? Ett av kreditkorten som har bäst reseförsäkring är Marginalen Traveller. Kortet erbjuder ett flertal försäkringar som skyddar dig när du reser, försäkringar som inte ingår i din vanliga hemförsäkring.

Är Tankkort värt det?

Bensinkorten kommer ofta med en rad andra förmåner än bara rabatt på drivmedel. Det kan vara så att du omfattas av diverse försäkringar när du gör dina köp med tankkortet. Dessutom har de flesta kreditkortsföretagen ett bonusprogram kopplade till sina kreditkort. Det innebär att du får bonuspoäng varje gång du handlar.

Var kan man tanka med Preemkort?

Du tjänar på att vara kortkund hos Preem. Om du vill kan du skräddarsy våra företagskort så att det passar just ditt bolags behov. Har du fler än ett kort kan du välja att kortet enbart ska gälla diesel eller bensin, kompletteras med biltillbehör eller service. Företagskortet fungerar i de flesta parkeringsautomater.

Är AMEX värt?

Fördelarna beror lite på vilket kort man väljer. Huvudsaken är att man får poäng på alla köp man gör med sitt Amex kort, vilket du sen kan använda för att boka flyg, hotell, uppgradera från ekonomi till business, o.s.v. Du kan också få lounge tillgång, och lite erbjudande från Amex såsom biljetter till en konsert.

Vilket bankkort ska man välja?

Välj ett bankkort utan avgift Eftersom bankkort sällan inkluderar reseförsäkringar eller andra finesser är det onödigt att betala banken för att få använda deras kort. Se därför till att alltid välja ett gratis bankkort.

Varför bör man ha Tankkort?

Ett bensinkort, även kallat tankkort, är ett kreditkort som ger förmåner, bonusar och rabatt på drivmedel när du tankar bilen och köper varor på någon av våra stationer runt om i landet. En av de främsta fördelarna är att du får rabatt varje gång du tankar på någon av alla våra ca 740 stationer.

Vad kostar 1 liter bensin 95 oktan?

Aktuella priser automatstationer

Produktnamn Pris Enhet
Produktnamn: Bensin 95 Pris: 20,94 Enhet: kr/l
Produktnamn: Bensin 98 Pris: 21,89 Enhet: kr/l
Produktnamn: Diesel Pris: 24,67 Enhet: kr/l
Produktnamn: E85 Pris: 18,49 Enhet: kr/l

Kan man tanka med OKQ8 kort på INGO?

Kortet har inga årsavgifter och kan endast användas till drivmedel, vilket är en trygghet för dig. Kortet gäller på alla INGO-stationer i Sverige och Danmark.

På vilka bensinstationer tar Circle K kort?

Alla våra kort gäller på både bemannade, obemannade Circle K stationer och INGO. Vi finns där du behöver oss oavsett om det är drivmedel, biltvätt, en bit mat eller en värmade kaffe för vägen framåt. Vi erbjuder kostnadsfria kort med rabatt på drivmedel.

Share this post