Ny

Vilka ager sms lanen?

Vilka äger sms lånen?

Här listar vi vilka ägare som de olika SMS-lånebolagen har. Inte sällan ägs flera varumärken av ett och samma moderbolag. Skillnaden mellan de olika smslånen kan då vara marginella och man har på sin höjd ändrat utseende på själva lånesajten….GF Money Consumer Finance AB

  • Expresskredit.
  • Kundfinans.
  • Smspengar.
  • GF Money.

Vem står bakom Zmarta?

Zmarta är en fristående jämförelsetjänst som erbjuder flera olika tjänster inom privatekonomi. Vi som ligger bakom Zmarta heter Zmarta Group och har funnits på den svenska marknaden sedan 1999. Zmarta finns förutom i Sverige också i Norge och Finland.

Vilka äger Brixo?

Brixo AB äger

  • Brixo.
  • Flexkontot.

Vem äger smarta?

Smart Automobile

Historia
Moderbolag Daimler AG
Övrigt
Slogan ”open your mind.”
Webbplats Officiell webbplats

Vem äger 60 plus banken?

60plusbanken är en del av Bluestep Bank.

Vilka är Folkefinans?

Folkefinans AS Norge Filial Sverige (”Frogtail”) erbjuder avbetalningskrediter med individuella löptider till privatpersoner. Aktuella räntor och kostnader för våra krediter finns på vår hemsida eller lämnas av vår kundservice, samt anges i Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation vid godkänd kreditansökan.

Vem är Zmarta tjejen?

Anna Adolfsson | FILMCAFE.SE.

Vem äger Lumify?

Lumify är en produkt från Luma Finans AB. Luma Finans AB’s verksamhet är ett licensierat Konsumentkreditinstitut som står under Finansinspektionens och Konsumentverkets tillsyn. Luma Finans AB ingår i en nordeuropeisk finansiell koncern som är verksamma i Sverige och Danmark.

Vem äger enklare?

Migrationsverket utreder Enklare Vardag Företaget ägs av samma moderbolag som Enklare Vardag och har samma ägare och vd, Fariba Bameti. Östermalms privata hemtjänst startades 2014, samma år som Enklare Vardag sas upp av Stockholms stad första gången och har i dag verksamhet i tre stadsdelar i Stockholms innerstad.

Kan man lita på Zmarta?

Zmarta är en välkänd låneförmedlare inom privatlån, men faktum är att Zmarta även jämför bolån och företagslån. Både bolån och företagslån är vanligtvis på ganska höga belopp, att du då får möjlighet att jämföra flera låneerbjudanden gör det lättare för dig att hitta det billigaste lånet på marknaden.

Hur fungerar 60 plus banken?

60pluslånet™ är en trygg lånelösning som hjälper dig att frigöra pengar från din bostad till ditt konto. Du slipper löpande ränta och amortering, så dina utgifter i vardagen höjs inte. Dessutom ingår både en Bo-kvar och Skuldfri-garanti som innebär att lånet aldrig kan bli större än bostadens värde.

Share this post