Allmänning

Vilken sparkcykel ar billigast att hyra?

Vilken sparkcykel är billigast att hyra?

Priserna varierar stort beroende på var och när du vill hyra en elsparkcykel, just nu erbjuder till exempel Bolt gratis upplåsning och 2 kronor i minuten för att köra, vilket är överlägset billigast av tjänsterna. Du kan även köpa ett abonnemang i form av dag-, vecka-, eller månadspass för 99, 149 eller 389 kronor.

Vilken Scooter är snabbast?

Vosh +++ Enda uthyraren som låter föraren boosta sin sparkcykel, för tio kronor kan man låsa upp 10 procent ökad hastighet och acceleration i appen. Även utan boost-funktionen tillhör Vosh marknadens snabbaste, och med boost går sparkcyklarna i 24 kilometer i timmen, on par eller till och med snabbare än Circ och Bird.

Vad kostar Voi scooter att hyra?

Pris: 10 kronor att låsa upp, 2,25 kronor per minut. Voi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro och Helsingborg. Pris: 10 kronor att låsa upp samt 1-3 kronor per minut beroende på dag, tid och vilken stad du vill åka i.

Vad kostar Tier Elscooter?

Billigast och sämst Lime har en startkostnad på tio kronor, därefter tre kronor i minuten, Tier liksom Voi har samma startkostnad och sen 1.50 kronor kronor per minut. I de flesta andra länder är kostnaden ungefär den samma.

Vilka Elscootrar är billigast?

Idag finns det fem stycken elscooterföretag som är aktiva i Stockholm. Vi har jämfört hur mycket det kostar, beroende på vilken elscooter du väljer. Med dagens prissättning är det Tier och Moow som är billigast att åka med.

Vad är billigast Voi eller Bolt?

Voi (röd): Startpris 10 kr + 1-3 kr/min (minuttaxa beroende på dag) Tier (Grön): Startpris 10 kr + 2,25 kr/min. Bolt (Grön): Startpris 0 kr + 2 kr/min (tillagd 2020-05-22) LINK (Gul/Grå): Startpris 0 kr + 2,50 kr/min.

Vad kostar Quick Scooter?

Qick (Gul): Startpris 10 kr + 1,50 – 2,50 kr/min (tillagd 2020) Glyde (gul): Startpris 5 kr + 1,80 kr/min (försvunnit)

Vilken är snabbast Voi eller Lime?

Hastighet. Båda varianterna har en topphastighet på 20km/h – men vi har märkt att Voi har en snabbare acceleration än vad Lime har. Det känns som att Voi går lite snabbare i uppförsbackarna, men Lime går snabbare i nedförsbackar.

https://www.youtube.com/watch?v=2p_Pw3b1Ud8

Share this post