Allmänning

Vad kostar Trossokortet?

Vad kostar Trossökortet?

Trossökort. Med ett Trossökort betalar du en avgift månadsvis och får då parkera i grön zon i högst sju dygn. Det kostar 300 kronor för en 30-dagarsbiljett. Trossökort kan du köpa i samtliga tre appar.

Hur betalar man parkering i Karlskrona?

I Karlskrona centrum kan du välja mellan tre olika leverantörer för att betala för din parkering på de avgiftsbelagda kommunala parkeringarna, EasyPark, Parkster eller ePARK.

Hur gör man boendeparkering på EasyPark?

EasyPark. Du ansöker om ett tillstånd för boendeparkering hos EasyPark. Det går bara att ha ett tillstånd för boendeparkering per person men det går att logga in på EasyParks hemsida och ändra det fordon som tillståndet ska gälla för. Tänk på att du måste söka nytt tillstånd, även om du haft boendeparkering tidigare.

Vilken Parkeringsapp gäller i Karlskrona?

Nya appar för dig som parkerar i Karlskrona

  • Easy Park.
  • Parkster.
  • ePARK.

Vilken områdeskod parkering?

Områdeskoden hittar du på skyltar som sitter i anläggningen, ofta i anslutning till en parkeringsautomat eller vid infart/gångväg i de fall ingen parkeringsautomat finns. Priset för din parkering styrs av var du parkerar. Information om parkeringsavgifterna finns vid betalautomaten.

Hur fungerar parkster?

Med Parksters app betalar du bekvämt och kontantlöst för parkeringsbiljetten direkt med din mobiltelefon. Parkera bilen, köp parkeringsbiljett med mobiltelefonen och betala alla parkeringsavgifter i efterhand på samma gång, en gång i månaden.

När har man parkerat sitt fordon?

Förbjudet att parkera (parkeringsförbud) Där det är förbjudet att stanna är det alltid förbjudet att parkera. Där skylten Förbud mot att parkera fordon sitter. Inom 30 meter före och efter järnvägs- och spårvägskorsning. Så att fordonet står mot färdriktningen (”fel sida av vägen”).

Hur funkar boendeparkering?

Boendeparkeringstillstånd låter dig parkera under längre tid och till en lägre avgift än besökande. Du som är registrerad ägare till ett fordon och är folkbokförd inom ett boendeparkeringsområde kan ansöka om boendeparkeringstillstånd. Tillståndet låter dig parkera inom ditt område till boendetaxa.

Hur betala boendeparkering?

Betala din boendeparkering via periodbetalning, Betala P eller i parkeringsautomat. Du som har ett boendeparkeringstillstånd får parkera inom ditt boendeparkeringsområde till en lägre avgift och under en längre tid än besökande….Betalning kan göras på tre olika sätt:

  1. Periodbetalning.
  2. Betala P.
  3. Parkeringsautomat.

Share this post