Rekommendationer

Vilket kontantkort till barn?

Vilket kontantkort till barn?

Om ditt barn är minderårigt kan du som målsman stå som ägare av ett mobilabonnemang hos Comviq men ett annat alternativ som kan vara värt att kolla på är ett kontantkort. Med ett kontantkort kommer du igång snabbt och får enkelt koll på kostnaderna.

Hur mycket kostar ett kontantkort?

När kontantkortet går ut gäller istället basprislistan. Här kostar samtal 1,99 kronor i minuten plus en startavgift på 69 öre. Sms kostar 1,99 kronor och surf kostar 19 kronor per MB. Om du köper till 1 gigabyte surf hos Tre kostar det 49 kronor och gäller precis som övriga kontantkort i 30 dagar.

Vilket kontantkort är billigast?

Förstaplatsen som artikelns billigaste kontantkort är en delad mellan Telia, 3 och Comviq. Telias Ladda enkel kostar i sitt billigaste utformande 50 kronor i månaden. Då kostar allt extra! Efter 30 dagar behöver du inte fylla på med ett nytt kontantkort, dock blir avgifterna för samtal och sms högre.

Var kan jag köpa kontantkort?

Här nedan hittar du återförsäljare av kontantkort som finns i hela Sverige.

  • Pressbyrån. Hos Pressbyrån kan du köpa kontantkort från många stora mobiloperatörer såsom Comviq, Telia, Telenor, Tre och Lyca.
  • Ica. Du kan köpa kontantkort från de flesta mobiloperatörer i många av ICAs butiker.
  • OKQ8.
  • Clas Ohlson.
  • 7-eleven.

Vad ingår i Comviq fast pris 145?

Comviqs fastpriskontantkort är precis som det låter en fast summa och fungerar lite som ett abonnemang du måste fylla på månadsvis. Välj mellan en surfpott på 5 till 100 gigabyte i månaden för 145 till 345 kronor. Fria samtal, sms och mms inom Sverige. Upp till 18 gigabyte surf i EU/EES.

Har Comviq Familjeabonnemang?

Alla kan vara familj Skaffa ett huvudabonnemang (275 kr/mån) och bjud sen in vänner och familj som medlemmar. Alla får 30 GB surf var!

Är kontantkort gratis?

De flesta väljer idag kontantkort med fast pris. Med “fast pris” så ingår obegränsade eller ett visst antal samtal och SMS/MMS. Du betalar alltså inte per SMS du skickar eller per minut när du ringer. Hur mycket det kostar att ladda på kontantkortet beror vanligtvis på hur mycket surf du behöver.

Kan man vara anonym med kontantkort?

Det är mycket vanligt att oregistrerade och anonyma kontantkort till mobiltelefoner används i samband med brottslig verksamhet. Det gör att polis och åklagare går miste om viktig och ibland avgörande information. I morgon beslutar därför regeringen om förslag som innebär ett förbud mot oregistrerade kontantkort.

Vad är bäst kontantkort eller abonnemang?

Med kontantkort behöver du aldrig oroa dig för att din månadskostnad ska bli mer än du räknat med. Mobilabonnemang är mer bekvämt och du kan försäkra dig om att din telefon går att använda utan att du måste ladda på den varje månad.

Kan man köpa kontantkort på Coop?

Du betalar med ditt bankkort. Tyvärr finns det ingen fysisk Hallon-butik, men du kan istället köpa ditt nya kontantkort hos återförsäljaren Coop. Efter att du har beställt kontantkortet från hemsidan skickas ett simkort hem till dig. Du behöver logga in på Mina sidor för att aktivera simkortet.

Kan man köpa kontantkort på Elgiganten?

Comviq Kontantkort Startpaket GSM/3G (mini/micro-SIM) – Elgiganten.

Vad innebär Comviq fast pris?

Fria samtal, SMS och MMS inom Sverige och EU/EES. Upp till 100 GB surf i Sverige och upp till 18 GB i EU/EES. Upp till 1000 utlandsminuter ingår till 41 länder. Fastpris gäller i 30 dagar, Fastpris Vecka gäller i 7 dagar.

Share this post