Ny

Ar GLOSSYBOX vart det?

Är GLOSSYBOX värt det?

Enligt Resumé så är Glossybox bara en i mängden av alla boxar de granskat, och där slutsatsen blir att det är att kasta pengarna i sjön, att köpa den här typen av skönhetsboxar. Det här går att läsa i tidningen Resumé: Vi inleder en jakt på varumärkena som skickas ut till Glossybox prenumeranter.

Vad brukar finnas i GLOSSYBOX?

Glossybox är en prenumeration på en lyxig box fylld med fem skönhetsprodukter som skickas hem till dig en gång i månaden. Boxen innehåller skönhetsprodukter från internationella och svenska märken. Produkterna kan bestå av smink, hudvård, hårvård, parfym eller liknande och är vanligtvis mindre än originalförpackning.

Hur lång tid tar det att få sin GLOSSYBOX?

Beräknat utskicksdatum anges vid ansökan av Prenumeration. Boxen levereras vanligtvis i slutet av varje kalendermånad (för GlossyBox) eller i slutet på var tredje månad (för The Man Box). 5.2 Beroende på vart i landet du bor kommer du få boxen levererad av PostNord alternativt Bring.

Hur får man hem GLOSSYBOX?

Boxen levereras vanligtvis i slutet av varje kalendermånad (för GlossyBox) eller i slutet på var tredje månad (för The Man Box). 5.2 Beroende på vart i landet du bor kommer du få boxen levererad av PostNord alternativt Bring.

Hur mycket kostar GLOSSYBOX i månaden?

Så fungerar GLOSSYBOX Pris: från 125 kr/månad.

Hur många produkter får man i en GLOSSYBOX?

GLOSSYBOX EASTER EGG 2022 Upptäck åtta härliga produkter till ett värde över 1 300 kr!

När kommer nästa GLOSSYBOX?

Pengarna dras på kortet efter avslutat prenumeration Vi har behandlat din uppsägning av GLOSSYBOX löpande prenumeration.

Vad kostar Goodiebox?

Goodiebox pris 249 kr månad innehållet i lådan kommer alltid att vara en överraskning, och det kommer alltid att ha ett värde på minst 850 kr per box men ofta är det över 1000 kr. Det är lätt att logga in och pausa prenumerationen om man känner att man har för mycket produkter.

Share this post