Ny

Hur man blir en intressant person?

Hur man blir en intressant person?

I grunden är alla människor intressanta individer med historier att berätta och dela med sig av – och det krävs inte alls att du är berömd eller känd på något vis. Det viktigaste är att lära sig lyfta fram det där lilla extra (som alla har inom sig) för att sticka och ut göra andra nyfikna på vem vi är under skalet.

Vad ska vi prata om?

43 tips på samtalsämnen för att undvika pinsam tystnad

  • Känner du att du aldrig har någonting att prata om när du hamnar bredvid en bekant på bussen, ska mingla på ett event eller träffar nya människor på en fest?
  • Jobbet.
  • Underhållning.
  • Mat.
  • Resor.
  • Livet.
  • Allt möjligt.

Hur startar man en konversation med en främling?

Spela upp ett tänkbart samtal i huvudet och föreställ dig vilka frågor som kan dyka upp och vilka dina svar kan bli….5 effektiva tips på hur du kan få vilken främling som helst intresserad av dig på direkten

  1. Fokusera på personen du pratar med.
  2. Ge motparten utrymme.
  3. Bli uppmärksam på utfyllnadsord.
  4. Var ödmjuk.
  5. Skaffa en plan.

Vad man säger i stela situationer?

Fundera i förväg vad ni kan prata om så att du har förberett dig innan. Du kan prata om något som hänt eller något som kopplar er ihop på något särskilt sätt. Berätta om något du kanske vill göra i helgen eller till sommaren.

Vad ska man säga i stela situationer?

Som modeikonen Iris Apfel säger, “Du måste vara intresserad. Om du inte är intresserad, så kan du inte vara intressant.” Sök efter ämnen som ni har gemensamt, och bygg vidare på det den andra personen säger. Undvik standardfrågor som “var kommer du ifrån?” och “vad jobbar du med?”.

Vad ska man skriva för att få igång en konversation?

Du kan börja prata om lite allmänna saker, till exempel fråga vad han gillar att göra. Om ni inte känner varandra kan du fråga om han går i skolan eller om han jobbar eller gör något annat. När han berättat kan du fråga lite mer ingående om det, till exempel vad han pluggar eller vad han jobbar med och så vidare.

Share this post