Frågor

Hur bra ar bareMinerals?

Hur bra är bareMinerals?

En Bare Minerals foundation består av naturliga mineraler som är vårdande för hyn. Tack vare sina anti-inflammatoriska egenskaper är de utmärkta för känslig hy. Det finns många id bareMinerals foundation, för att passa alla hudtoner perfekt.

Vilken nyans på bareMinerals?

Hitta rätt nyans för dig Här hittar du nyanskartor på bareMinerals foundations för att du lättare ska se vilken nyans som passar just dig och din hudton. Behöver du mer hjälp att hitta rätt? Kontakta gärna vår kundtjänst på 036- 34 45 62 eller [email protected].

Vilken foundation är bäst för huden?

Bästa foundation för mogen hy, Phyto-Teint Nude – Sisley Förutom att en torr och trött hy får sig en mjuk fuktboost under hela dagen, är detta en foundation du i princip kan applicera i sömnen och ändå få den sömlös! Fantastisk fluid-känsla, som rent silke som smälter på huden utan lägga sig i porer och fina linjer.

Hur använder man bareMinerals startkit?

Till sist, när du applicerar en foundation från bareMinerals så ska du först massera in produkten i hela ansiktet och sedan förbättra med svepande drag på de ställen du behöver lite mer täckning. Jag själv behöver alltid lite extra precis under näsan.

Hur länge håller bareMinerals?

Flytande rouge och bronzer, eller produkter i krämform håller i ca 2 år, förutsatt att inga fingrar använts i förpackningarna. Ögonskugga – 1,5 år. Medan en ögonskugga i puderform kan hålla i princip hur länge som helst, ska en ögonskugga i krämform gärna bytas ut efter 1,5 år.

Vilken nyans?

Testa i ansiktet Vi rekommenderar att testa minst tre olika nyanser bredvid varandra för att se lättare vilken som passar bäst. Det absolut bästa är att testa den i hela ansiktet för att få en helhetsuppfattning. Undvik händer och armar. Den nyans som du ska välja är den som inte syns alls och som smälter in i huden.

Vilken nyans på puder?

SVAR: Puder handlar snarare om att ge din hy textur än färg. Välj därför helst en transparent nyans utan pigment eller ett puder som ligger så nära din egna hudton som möjligt. En för ljus färg gör att ditt ansikte ser onaturligt blekt och pudrig ut medan en för mörk färg ger ett tungt och kompakt utseende.

Vart testa foundation?

Det finns dock färgmatchningsverktyg som har funnits länge. Min favorit heter findation.com. Det är en sajt som verkar ha alla foundationprodukter som någonsin har tillverkats i sin databas. Man får fylla i vilket märke, vilken foundation och vilken nyans man har haft tidigare.

https://www.youtube.com/watch?v=rPKzW72o8CM

Share this post