Trendig

Vad kostar det att ata pa Mallorca?

Vad kostar det att äta på Mallorca?

Medelpriset för en tvårätters middag är ca 250 kr per person. En öl kostar ca 40 kr. Transfer: Från flygplatsen till våra hotell i Palma och Ca’n Pastilla ca 15 minuter, Illetas ca 20 minuter, Palma Nova, Torrenova, Puerto de Sóller och Magaluf ca 30 minuter.

Är Mallorca billigt?

Priserna på basprodukter i Mallorca är lägre än i Sverige. Du måste betala 1.24 gånger mindre för shopping i Mallorca än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Mallorca varierar från: 350 SEK (34 EUR) i Hostel till 1,300 SEK (132 EUR) i 3-stjärnigt hotell.

Vad kostar det att åka taxi på Mallorca?

Det brukar inte vara några problem att få en taxi på flygplatsen, men om man vill vara på säkra sidan, kan man boka en taxitransfer. Priset på en resa över ön, från flygplatsen till Alcudia på 70 km, kostar ca 70 €. Några andra exempel på andra resmål är Magaluf som kostar 40 €, Soller 55 € och Playa de Palma 20 €.

Hur mycket kostar en öl i Palma?

Till exempel, i Palma de Mallorca du måste betala för: Flaska eller kartong med mjölk (1 liter): 8.70 SEK (0.84 EUR) Populär gul ost (1 kg): 95 SEK (9.20 EUR) En flaska öl från ett känt märke: 14 SEK (1.30 EUR)

Vad kostar elen på Mallorca?

Elöverföringen kostar 63 öre (103 öre) per kWh och 87 öre för själva elen. Totalt således ca 1, 51 kr (1,90 kr) per kilowattimme , dvs lika eller dyrare än i Spanien.

Är Palma dyrt?

Priserna på basprodukter i Palma de Mallorca är lägre än i Sverige. Du måste betala 1.24 gånger mindre för shopping i Palma de Mallorca än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Palma de Mallorca varierar från: 265 SEK (26 EUR) i Hostel till 1,300 SEK (130 EUR) i 3-stjärnigt hotell.

Vad kostar det att äta ute i Spanien?

Matkostnader i Spanien är inte alltid billigare än i Sverige. Om du vill äta ute på restauranger kan du förvänta dig betala någonstans mellan €13 och €25 i genomsnitt. Dessa kostnader kan bli rätt så stora om du väljer att äta på restaurang varje dag. Du kan också äta snabbmat för mellan €6 och €8.

Hur mycket kostar taxi i Palma?

Så sätter du dig i en taxi i Palma på dagen står taxametern på tre euro. Det är 16 procent lägre än snittet för startavgifter i de 52 spanska städerna som ingår. Startavgiften är en euro högre på natten. I samma jämförelse är snittet för de spanska städerna 4,80 euro under nattimmarna.

Vad kostar taxi från Palma flygplats till Palma?

Flygplats Palma de Mallorca Bussen avgår var 15 minut ungefär och en enkelbiljett kostar € 3. Om du hellre ta en taxi till din destination finns det bilar som väntar vid en skyltad taxistation utanför terminalen. En taxiresa till Palma tar 15 minuter och kostar ca €15.

Vad kostar 1 kWh i Spanien?

Spanien är det sjätte dyraste landet i Europa när det gäller el, med ett genomsnittligt pris på 0,21 euro/kWh, varav 17,6% betalas i skatter.

Share this post