Frågor

Vad gor Plasmapen?

Vad gör Plasmapen?

Plasma pen är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor, med hjälp av plasmaljus. Det finns många fördelar med behandlingen: Snabb läkning och återhämtning. Ingen risk för att ta bort för mycket hud.

Vad är Plasmabehandling?

Plasmabehandling är en icke invasiv behandling av bla ögonlock för effektivt lyft och tightening av överskottshud. Ett alternativ till kirurgiskt ingrepp med effektivt och varaktigt resultat. Plasma består av en sk. ”flash” som skapas genom konvertering av ström till elektrostatisk impuls.

Vem får utföra plasma pen?

Vem utför behandlingen hos er? Hos oss på RelyOn Beauty Clinic utförs plasma pen behandling av en certifierad och legitimerad läkare.

Hur länge håller Plasmapen?

Resultaten av Plasma Lift-Skin Tightening-behandlingen är permanenta och kan vara synliga i flera år. Men då åldringsprocessen är kontinuerlig och huden åldras varje dag efter ingreppet är det individuellt hur länge resultatet håller. Genomsnittliga resultat varar från 2-4 år.

Hur länge håller plasma pen?

Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-7 dagar. Svullnad kan uppstå de första 2-5 dagarna och går ner efter 3-5 dagar, och kan dämpas med kylblock. Behandlar man ögon kan man få stor svulnad runt ögon tredje eller fjärde dagen. Viss rodnad kan synas på huden i upp till 6 veckor efter behandlingen.

Vad är fibroblast behandling?

Med FIBROBLAST metoden kan vi strama upp och jämna ut huden utan kirurgi eller användning av filler eller botox. Behandlingen utförs efter noggrann analys av huden, kontroll av kontraindikationer, kundinformation, samtycke samt före och efterbild och råd om efterbehandling. Innan en behandling påbörjas bedövas området.

Vad är PRP behandling?

Vad är PRP? PRP står för Platelet Rich Plasma (blodplättrik plasma) och är en naturlig behandling där vi använder tillväxthormoner från patientens egna blod. Vårt blod består nämligen av unika och läkande tillväxtfaktorer som kan stimulera och öka tillväxten av ditt hår.

När kan man sminka sig efter plasma pen?

1-2 dagar efter behandlingen kan svullnad uppstå. Efter 5-7 dagar har sårläkningsprocessen försvunnit. Rodnad är inte längre synlig efter 2-3 månader. Det är att föredra att sminka över rodnaden tills allt läkt helt.

När ser man resultat efter plasma pen?

Vid en behandling med plasmapen skapar man ett prickmönster som får huden att dra ihop sig. Av de små prickarna bildas det skorpor som det är mycket viktigt att man inte pillar på, de ska lossna av sig själv! Man ser en omedelbar förbättring vid behandlingen och det färdiga resultatet syns efter ca 2-3 månader.

Vem får utföra Dermapen?

Socialstyrelsen anser att det inte ska vara tillåtet att utföra dessa behand- lingar utanför hälso- och sjukvården. Därför föreslår myndigheten att enbart hälso- och sjukvårdspersonal med adekvat kompetens får göra kirurgiska in- grepp och ge injektioner i estetiskt syfte.

Vem får utföra Trådlyft?

Från i dag får endast läkare och tandläkare med relevant specialistkompetens utföra skönhetsoperationer. Estetiska injektioner med fillers eller botox, samt trådlyft, får endast ges av legitimerade sjuksköterskor, tandläkare och läkare.

Share this post