Rekommendationer

Vad kommer handa med Xrp?

Vad kommer hända med Xrp?

I skrivandets stund ligger XRP vid den branta uppåtgående stödlinjen och det kan hända att vi ser en rekyl upp mot motståndet, kring 10490 satoshis. Skulle stödlinjen brytas kan vi förvänta oss ett kraftigare fall för XRP mot BTC medan om stödlinjen…

Vem äger Xrp?

Idag heter företaget bakom betalningsnätverket, Ripple Labs och är baserat i USA. Betalningsnätverket har som mål att göra det möjligt för folk att inte vara beroende av banker och andra finansiella institutioner som normalt tar ut avgifter för att du ska kunna föra över pengar.

Hur många XRP finns det?

XRP har idag 45 404 miljarder mynt i omlopp medan dess totala tillgång består av 100 miljarder XRP-mynt.

Varför XRP?

Skillnaden med XRP är att endast 80% av alla noder måste komma överens. Detta tillåter för transaktioner att köras smidigt och med en lägre risk för förseningar. Å andra sidan är en enhällig konsensus en nyckelfunktion som gör att blockkedjan är säker.

Hur ser framtiden ut för XRP?

Sammantaget gör denna utveckling att experterna har positiva förväntningar på Ripple under 2021, 2022 och längre fram i tiden. Det är svårt att göra en exakt prisprognos och tyvärr kan vårt team inte göra det. Experter förutser dock att priset kommer att stiga både inom en nära och avlägsen framtid.

Vilken är framtidens Kryptovaluta?

Medier rapporterar bland annat om elbilstillverkaren Tesla som i februari 2021 investerade i Bitcoin för 1,5 miljarder USD. Att handla med krypto innebär precis som andra marknadsplatser en risk. Riskspridning gör att du kan vara säkrare på att inte bli drabbad lika hårt av ett plötsligt fall.

Hur många Xrp finns det?

Vad var Bitcoin värd 2010?

När Bitcoin startade 2009 så kostade den $0 (noll dollar). När den handlades för första gången så handlades den mellan $0.0008 till $0.08 per Bitcoin i juli 2010. Ett drygt år efter att kryptovalutan skapats kostade en Bitcoin 0,003 dollar. Det tog två år innan valutan kostade 1 dollar.

Share this post