Blogga

Vad hander pa E45?

Vad händer på E45?

Trafikläget. För närvarande finns inga aktuella störningar.

Är E45 avstängd?

Avstängningen avslutas senast söndagen den 27 februari och då är rivningen av Götaälvbron helt klar. Tidigare nyhet om E45-avstängningen och Göteborgs Stads information om arbetet hittar du under rubriken ”Mer information”.

Vad har hänt på E6 idag?

Olycka på E6 — helt stopp i ett körfält Det är problem i trafiken på E6 mellan trafikplatserna Kvibille och Halmstad N i riktning mot Malmö. Orsaken är en olycka med två personbilar, uppger Trafikverket. Räddningstjänst är på plats.

Varför är det stopp på E4?

Orsaken är en olycka med en personbil, uppger Trafikverket. Enligt Trafikverket har händelsen stor påverkan på trafiken, ett körfält är blockerat.

Var är det vägarbeten?

Trafikinformation i realtid Du hittar trafikinformation för vägtrafik, tågtrafik och vägfärjor i realtid. Sök på valfri station eller tågnummer och se avgångar, ankomster och information om varje tåg. Välj lager i kartan och se bland annat väglag, vägarbeten, händelser och vägväder.

Vad har hänt på E4 norrut?

Pågående vägarbeten För närvarande finns inga aktuella störningar.

När öppnar E45?

Öppningen sker i olika etapper mellan den 15 och 18 mars och från den 19 mars väntas allt vara klart.

Varför är det stopp i trafiken?

Bilister varnas – körfält avstängt på E20 Trafiken på E20 vid Rymdtunneln – Norra Länken utfart i riktning mot Ropsten påverkas av att en personbil har fått stopp.

Vart går E6 mellan?

Sträckning. Kirkenes – Karasjok – Alta – Narvik – Fauske – Mo i Rana – Trondheim – Dombås – Lillehammer – Hamar – Oslo – (gräns Norge-Sverige) – Strömstad – Uddevalla – Kungälv – Göteborg – Kungsbacka – Varberg – Falkenberg – Halmstad – Laholm – Ängelholm – Helsingborg – Landskrona – Malmö – Trelleborg.

Är E65 avstängd?

tillfälliga eller längre avstängningar. Primärt i närheten av Malmömässan och i riktning mot Öresundsbron respektive E65. Även E65 kommer att påverkas av eskortkörningar till Malmö Airport mellan klockan 16.00-20.00. Polisen kommer att försöka undvika långvariga trafikstopp men det kan förekomma vid vissa tidpunkter.

Vilka vägar är avstängda Malmö?

Det innebär att stora delar av Malmö kommer att vara avstängt och att busstrafiken därför dirigeras om eller ställs in. En del gator i Malmö och vägar till och från Malmö stängs av under delar av dagarna. Vägarna som berörs är främst E65, Öresundsbron, Yttre Ringvägen och Pildammsvägen.

Share this post