Populära

Vad innebar guldbiljett?

Vad innebär guldbiljett?

Med Filmstadens Guldbiljett ger du kunder och kollegor en maxad bioupplevelse med extra allt när det kommer till ljud, bild och komfort. Välj att lämna över Guldbiljetten som en tryckt gåva eller att skicka den digitalt via sms eller e-post.

Hur kollar man om biobiljett är giltig?

Du kan se ditt korts saldo och giltighetstid på följande länk genom att klicka här. Presentkort kan du köpa i kassan på din biograf, på www.filmstaden.se eller på Pressbyrån, 7-Eleven, Circle K, Direkten och Coop i hela landet, samt på utvalda ICA, Hemköp och Willys-butiker.

Vad innebär guldbiljett i Idol?

Därför bjöd TV4 in Peter Swartling, Claes af Geijerstam, Kishti Tomita och Daniel Breitholtz som utgjorde juryn i säsongerna 2004, 2005 och 2006, där var och en fick dela ut en egen guldbiljett till varsin sångtalang. Personerna som valdes ut fick tävla direkt i de direktsända programmen.

Vad är VIP på SF bio?

VIP-salongen har lite färre men större och mer lyxiga recliner-fåtöljer, som du själv kan ställa in för att ge dig den mest bekväma biografupplevelsen. VIP-salongen har digitalt 7.1-ljud, 3D-kapacitet och hög tillgänglighet samt två rullstolsplatser och hörslinga.

Får man ta med sig godis på bio?

Filmstaden tillåter inte att man tar med egen dryck, mat, snacks, godis, popcorn osv in i biografen. Vi har ett stort utbud av dryck, mat, snacks, popcorn och godis i våra butiker, för att alla ska kunna hitta något som passar dem. Det är tillåtet att ta med egen snacks/dryck om du har hälsomässiga skäl för det.

Hur mycket kostar en popcorn på bio?

SF Bios informationschef Thomas Runfors säger att de tidigare haft en funktion som kallas ”up size”. På menyn ”Klassiker” – mellanpopcorn och mellanläsk – kan kunden lägga till fem kronor för att få en stor popcorn. En sådan beställning kostar i dag 64 kronor.

Är mina biobiljetter giltiga?

Alla Företagsbiljetter och Menybiljetter som har ett utgångsdatum mellan den 18 mars 2020 och den 30 september 2021 förlängs det till den 30 september 2021.

Vad gör Nadja Holm idag?

Idol-vinnaren Nadja Holm aktuell med nya singeln The Chase – Jag har jobbat, jobbat och jobbat i studion hårt. Och det har varit en lång och lärorik process att träffa nya människor och förklara vem man är och sen sitta och jobba med dem.

Hur funkar kvalet i Idol?

Varje dag tävlar fem deltagare om två platser i den stora Kvalfinalen på fredagen. De tre övriga deltagarna sitter sedan som på nålar genom veckan, i hopp om att få bli uppkallade på scenen genom ett av juryns wildcards. Under Idolgiget stod det klart att Jonatan Holmberg och Evandro Laurens fick lämna tävlingen.

Share this post