Trendig

Hur manga heter Lisbeth i Sverige?

Hur många heter Lisbeth i Sverige?

Hur många heter Lisbeth i Sverige? 17 336 kvinnor heter Lisbeth i förnamn. Av dessa har 9 517 Lisbeth som tilltalsnamn. Snittåldern är 69.7 år.

Vad betyder namnet Lisbet?

Elisabet, Elisabeth eller Elizabeth är ett kvinnonamn av hebreiskt ursprung (Elisheba) som betyder ’Gud är fullkomlighet’ eller ’Gud är min ed’.

När har Lisbeth namnsdag?

Namnsdag 19 November. Alternativ stavning Lisbeth, Lizbeth. Stjärntecken den som är född den här dagen har stjärntecknet Skorpionen. Lisbet eller Lisbeth är ett kvinnonamn och en formvariant av Elisabet.

Vad är det för namn Elisa?

Elisa eller Eliza är den feminina formen av det hebreiska namnet Elis, ursprungligen Elijah som betyder ’Jahve är min gud’. Elisa kan också vara en kortform av det hebreiska namnet Elisabet med betydelsen ’Gud är fullkomlighet’. Det äldsta belägget för namnet i Sverige är från år 1671.

När har Elisabeth namnsdag 2020?

Namnsdag 19 November. Alternativ stavning Ehlisabet, Eliisabet, Elisabeht, Elisabete, Elisabeth, Elisabethe, Elisabett, Elisabhet, Elisahbet, Eliszabet, Elizabeht, Elizabet, Elizabeth, Elizabett, Ellisabeth.

Hur många heter Elisia i Sverige?

Hur många heter Elisia i Sverige? 342 kvinnor heter Elisia i förnamn. Av dessa har 275 Elisia som tilltalsnamn. Snittåldern är 8.9 år.

Vem har namnsdag den 19 november?

Elisabet, Lisa och Lisbet hade namnsdag den 19 november!

När har Elisabeth namnsdag 2022?

Vad betyder namnet Elisia?

Elisia är en variant på grekiska Elissa and latinska Elysia, det betyder ”från de välsignade öarna”.

Hur många heter Isak i Sverige?

Hur många heter Isak i Sverige? 16 665 män heter Isak i förnamn. Av dessa har 12 406 Isak som tilltalsnamn. Snittåldern är 16.6 år.

Vad händer 19 november 2021?

Internationella toalettdagen. Internationella mansdagen. Världsdagen mot barnmisshandel.

Share this post