Blogga

Ar klader fran SHEIN bra?

Är kläder från SHEIN bra?

NÖJD KUND! Jag har alltid haft problem med kläder och blir inte så snabb nöjd med alla kläder MEN efter att jag har beställt från Shein många gånger, så tycker jag att det finns dem bästa kläderna där som man kan köpa. Jag tycker att materialen på kläderna är väldigt bra ,och billigt också.

Var kommer SHEINs kläder från?

Företaget är kinesiskt, men säljer inte på den kinesiska marknaden. Däremot på över 200 andra marknader världen över. De har inga butiker, utan allt sker online. Kläderna som Shein säljer tillhör de allra senaste trenderna och riktar sig till en målgrupp under 25 år.

Hur lång tid tar det att få kläder från SHEIN?

Jag upplever att shein verkligen steppat upp när det kommer till deras leveranstider. Jag brukar få min beställning efter cirka 5 arbetsdagar.

Kan man lämna tillbaka kläder från SHEIN?

Se till att det inte har gått för länge : du kan bara returnera din SHEIN-order inom högst 45 dagar efter att du gjort ditt köp. Skadade produkter : Om du vill returnera produkten eftersom den är skadad måste du först kontakta SHEINs kundtjänst för att ta reda på hur du ska gå vidare.

Hur lång är leveranstiden från SHEIN?

Hur lång tid tar SHEIN -beställningar En SHEIN-order tar 15-30 dagar att nå ditt hem.

Varför ska man inte köpa från shein?

SHEIN har en historik av att vara oetiska. De använder sig av barn slaveri, de betalar mindre än minimun lön till sina arbetare, använder sig av ”sweatshops”, vilket är fabriker som bryter mot minst två arbetsrätt lagar. Plus denna industri är otroligt dålig för miljön.

Är det tullavgift på shein?

Uppmärksamhet! För användare i EU från och med den 1 juli 2021 gäller att om produkterna som säljs på SHEIN inte innehåller moms kommer de automatiskt att stoppas av tullen, och du måste betala ditt lands moms på produkten och fraktbolagets hantering av denna betalning (cirka 20 euro).

Finns det tull på SHEIN?

Share this post