Rekommendationer

Vad har en faltsaljare for lon?

Vad har en fältsäljare för lön?

44 200 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad tjänar en Solcellsinstallatör?

Dela

Medellön Medianlön Medelålder
29.394 kr 29.000 kr 28,2 år

Hur är det att jobba som Solcellsmontör?

En solcellsmontör behöver ha breda praktiska och teoretiska kunskaper inom energiområdet, samt mycket god teknisk allmänbildning och datorvana. All tidigare utbildning och erfarenhet från energi- eller VVS- branschen är en stor fördel om du ska utbilda dig till solcellsmontör, solcellstekniker eller solcellsprojektör.

Hur lönsamt är det med solceller?

På sikt kan du räkna hem hela anläggningen, säger Johan Lindahl. Men generellt kan man säga att om man installerar solceller för ungefär 100 000 kronor villa kan du minska din elräkning med 6 000 kronor per år. Det betyder att avkastningen ligger mellan 5 och 7 procent – vilket är bättre än bankräntan.

Vad tjänar en Distriktssäljare?

Vad tjänar man som Solcellsmontör?

Så mycket tjänar en Solcellsmontör i Sverige En Solcellsmontör i Sverige tjänar i snitt 35 600 kr i månadslön. Lönen för en Solcellsmontör kan dock skilja sig mycket beroende på vem man är och var man arbetar.

Vad tjänar en installatör?

32 000 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vem får montera solceller?

Elinstallationsarbete i samband med installation av solceller får endast utföras av någon som omfattas av ett elinstallationsföretags egenkontrollprogram, eller av en elinstallatör som är auktoriserad för arbetet och som utför elarbetet på sin egen elanläggning.

Share this post