Frågor

Ar Pixi veganskt?

Är Pixi veganskt?

– Passar alla hudtyper, särskilt lite fetare och oren hy. – Alkoholfri. – Vegansk. Framhäv din hudton med Pixi Clarity Concentrate.

Är Nyx vegan?

NYX Professional Makeup är ett välkänt ekologiskt veganskt smink märke som är mycket populärt, och innovativa The Ordinary från Deciem tillverkar veganskt smink med helt nya tillverkningsmetoder. Självklart är inga produkter testade på djur och helt Cruelty free.

Är The Balm vegansk?

Det veganska sminkmärket The Balm har blivit mycket populärt på senaste tid och vi har ett stort urval av deras uppskattade produkter. Det unika med vegansk smink The Balm är deras förpackningar med stiliserade motiv från amerikanskt 50-tal som sätter en alldeles speciell prägel på produkterna.

Är Lumene veganskt?

Största delen av Lumenes produkter är veganska. Till exempel är alla våra hudvårds-produkter och en stor del av våra smink-produkter veganska. Våra veganska produk-ter är märkta med en vegansymbol och på vår hemsida har vi även en veganmärkning som syns under produktnamnet.

Är Pixi Djurtestat?

Märket är cruelty-free vilket inne när att de inte testar på djur i något led och inte heller säljer sina produkter på den kinesiska marknaden där djurtester sker enligt lag. ”Pixi does not test on animals, nor do we have any other parties, such as suppliers, conduct any animal testing on our behalf.”

Är Pixi Cruelty Free?

Pixi är cruelty free och testar inte på djur i något led.

Är H&M smink veganskt?

Mejla till oss direkt på: [email protected] så kikar vi på det!…

Varumärke Veganskt sortiment? Certifieringar
Hydrophil Delvis PETA
Hylamide Ja, 100% veganskt ♥
H&M Beauty Delvis – Se upp för bivax, karmin och lanolin PETA

Vilka Sminkmärken är veganska?

Veganska sminkmärken

  • Aromi. Aromis produkter tillverkas för hand med veganska och naturliga ingredienser.
  • ELF Cosmetics. E.l.f Cosmetics är budgetmärket som erbjuder hög kvalité till lågt pris.
  • Everyday Minerals. Everyday Minerals är kända för sina mineralfoundations.
  • Inika Organics.
  • Tikei.

Är The Balm testat på djur?

Kosmetikamärket The Balm är kända för sina produkter med humoristiska budskap. Märket är även cruelty free och testar inte på djur till vår stora lycka.

Är Lumene veganskt och Cruelty Free?

Lumene är ett finskt smink- och hudvårdsmärke som värnar om den fantastiska naturen här i Norden, men det bästa av allt är att märket är cruelty-free och har ett stort utbud av veganskt smink i sortimentet. Cruelty-free innebär att märket varken testar sina produkter på djur eller säljer sina produkter i Kina.

Är Lumene testat på djur?

Lumene är cruelty-free, vilket innebär att Lumene inte testar sina produkter på djur, och har mycket veganskt smink i sitt sortiment.

Share this post