Populära

Ar Twistshake svenskt?

Är Twistshake svenskt?

Om Twistshake Var: Huvudkontor i Västerås och dotterbolag samt kontor i Chicago. Har tillverkning i Kina. Försäljning via distributörer i 38 länder över hela världen där Sverige och Spanien är de största marknaderna. Grundades och ägs: Av Vienar Roaks och Camillo Eriksson.

Hur väljer man nappflaska?

För att en nappflaska ska kunna utses till bäst i test måste den vara smidig att använda, ha ett bekvämt grepp, vara lätt och rengöra – och ha en dinapp som uppskattas av barnen.

Varför Twistshake?

Twistshakes nappflaska skapar en behaglig matstund för dig och ditt barn med sin genomtänkta utformning och design. Nappflaskan har det unika anti-kolik systemet TwistFlow med luftventil och mixernät. Det motverkar kolik med ett jämt flöde som förhindrar onödig luft från att nå din bebis känsliga mage.

Hur fyller man Twistshake Squeeze bag?

Twistshake Squeeze Bags Du fyller klämpåsen med valfritt innehåll, tex smoothie, puréer eller annan lämplig barnmat för just ditt barn. Därefter försluter du klämpåsen och tar med den dit du ska; i barnvagnen, på utflykten, till kompisen, till öppna förskolan eller helt enkelt bara hemma till vardags.

Vilken Dinapp till välling Twistshake?

XS (0+m) – Används till bröstmjölk. S (0+m) – Används till bröstmjölk och mjölkersättning. M (2+m) – Används till välling. Före första användning bör dinappen steriliseras 5 minuter i kokande vatten för att säkerställa god hygien.

Hur matar man bebis med nappflaska?

Håll barnet nära, om möjligt så att barnet kan ha lite hudkontakt med dig, så att barnet kan känna sig trygg. Se till att mjölken är kroppstempererad efter att ha värmt flaskan i varmt vattenbad. Låt barnet själv gapa efter nappen. Håll flaskan stilla och tvinga inte barnet att äta om barnet vill ta en paus.

Hur bra är Twistshake?

Väldigt nöjd med twistshakes badbalja och deras nappflaskor. Praktiska och snygga produkter. Älskar att man kan vika ihop badbalja och förvara den smidigt. Ser framemot att testa fler av deras produkter!

Share this post