Rekommendationer

Vad har hant med Karin Granberg?

Vad har hänt med Karin Granberg?

Karin Granberg älskar att jobba – och skulle hon få leva om sitt liv skulle hon göra samma val igen. Men nu berättar Fråga doktorn-profilen att hon fått betala ett högt pris för allt sitt jobbande. – Så är det, säger hon.

Hur många barn har Karin Granberg?

Karin Granberg. Ålder: 57 år. Yrke: Allmänläkare, företagsläkare och läkarexpert i SVT:s Fråga doktorn. Familj: Sönerna Marcus, 31, Gustav, 28, Petter, 26, Nils, 24, och Fredrik, 19, barnbarnet Lo som föddes i augusti förra året, sönernas flickvänner Carro, Amanda och Isabella, samt katterna Ozzy och Tin Tin.

Var är Karin Granberg?

Efter att ha varit borta i två säsonger är Karin nu tillbaka i Skellefteå AIK. Hon är även medicinskt ansvarig på Erikslids hälsocentral, där hon jobbar fyra dagar i veckan. Karin har även jobbat mycket med företagshälsovård genom sin egna firma.

Var tog Karin Granberg vägen?

Nu undrar de vart doktor Karin Granberg är – vilket SVT ger svar på. Efter 18 år som programledare för Fråga Doktorn på SVT valde Suzanne Axell att sluta. I pressmeddelandet sa Suzanne att hon stannar kvar på SVT men i en ny roll. – Jag slutar som programledare, men fortsätter att jobba i redaktionen.

Hur gammal är Karin Granberg?

Karins födelsedag är den 2 augusti och då fyller hon 61 år.

När kommer Karin Granberg tillbaka i Fråga doktorn?

SVT:s ord om uppskjutna premiären av Fråga doktorn 2022 – Men det viktiga är att Sofia och Karin får bli friska och inte bidrar till att sprida smittan vidare. Sofia Rågenklint och doktor Karin Granberg leder Fråga doktorn.

Vad heter läkaren i fråga doktorn?

Programledare är, sedan drygt ett år tillbaka, Sofia Rågenklint. Läs mer om hennes framgångar här. Men i fokus står framförallt läkaren Karin Granberg, 60, som svarar på frågor om allt från skador och sjukdomar till allergier och generell hälsa.

Har Petter Granberg blivit pappa?

Ett besked som fick tränaren Pierre Johnsson att dra på smilbanden. – Petter har blivit pappa nu, och det är ju väldigt trevligt. Jag, ledarstaben och hela laget gratulerade honom tillsammans i torsdags.

Vad är doktor Karin i Fråga doktorn?

Fråga Doktorn svarar på våra funderingar om kropp och själ tillsammans med doktor Karin Granberg och programledare Sofia Rågenklint. Jag har en fråga till Karin om hälsa eller sjukdomar. Var skickar jag den?

Var är doktor Karin på Fråga doktorn?

Karin Granberg. Sofia Rågenklint. ”Fråga doktorn” med Sofia Rågenklint och doktor Karin Granberg skulle ha haft premiär i kväll. Men nu ställs den in efter de båda har testats positivt för covid-19.

Share this post