Trendig

Kan man kopa en hoger AirPod?

Kan man köpa en höger AirPod?

När du väljer att köpa höger AirPod på Teknikdelar.se behöver du inte jaga runder på andrahandsmarknaden för att få ett komplett par AirPods igen. De AirPods höger sida som vi säljer är alltid original och alltid oanvända.

Har tappat ena AirPod?

Öppna appen Hitta på din iPhone, iPad eller iPod touch. Gå till fliken Enheter och välj dina AirPods. Rulla ned till Markera som förlorad och välj Aktivera. Följ anvisningarna på skärmen om du vill att din kontaktinformation ska visas när du har tappat bort dina AirPods.

Kan man köpa bara AirPods fodral?

Mer om produkten. Ladda dina Apple AirPods trådlösa hörlurar enkelt med Apple trådlösa laddfodral. Fodralet ger dig upp till 24 timmar extra batteritid och det kan laddas genom att placeras på en Qi-kompatibel trådlös laddplatta. Du kan även ladda den genom Lightninganslutningen på undersidan.

Vad gör man om ena AirPoden inte funkar?

Om ena AirPoden inte funkar måste du återställa dina hörlurar genom att gå till Bluetooth i Inställningar-menyn. Tryck på informationssymbolen bredvid dina hörlurar (täcknat med i) för att kunna ta bort enheten från listan.

Hur mycket kostar det att fixa sina AirPods?

Hur mycket kostar det att laga AirPods?

Modell Pris
AirPods gen 1/2, 1 st lur (L/R) 836 kr 1045 kr
AirPods laddningsetui gen 1/2 (ej trådlöst, ej Pro) 756 kr 945 kr
AirPods trådlöst laddningsetui gen 1/2 (ej Pro) 836 kr 1045 kr
AirPods Pro, 1 st lur (L/R) 1087 kr 1359 kr

Var köper man AirPods billigt?

Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av Airpods till iPhone, så att du kan vara helt sladdfri. När du shoppar hos oss hittar du mängder av från produkter från olika butiker. Vi ger dig billiga priser, snabba leveranser och du betalar alltid bara 9 kronor i frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter.

Share this post