Populära

Nar kom Marabou Oreo Sandwich?

När kom Marabou Oreo Sandwich?

Marabou Oreo Sandwich är en klon av Milka Oreo Sandwich från 2018.

Vilken är den nyaste Marabou?

Den nya chokladkakan heter Marabou pistachio och består (som sig bör) av klassisk mjölkchoklad i kombination av pistage, caramel och havssalt. Marabou har själva inte bekräftat nyheten, men på Instagramkontona Matsiktet och Sockertweeten går det att få en första glimt av nyheten.

När kommer nya Marabou smaken?

Metro Mode 10 January 2022. Nu lanserar Marabou årets första nyhet med en älskad nöt som smaksättning. Den nya smaken släpps enligt instagramkontona Matsiktet och Sockertweeten i svenska butiker under vecka 7. Ett par gånger om året brukar Marabou släppa nya och innovativa smaksättningar på sin folkkära mjölkchoklad.

Hur mycket kalorier är det i en Marabou Oreo?

Detaljer

Näringsvärden i 100 Gram
Energimängd 2286 kJ / 548 Kcal
Protein 5,6 gram
Kolhydrater 56 gram
Fett 33 gram

Vad kostar en Marabou 200g?

Lägsta pris på Marabou Mjölkchoklad 200g 1pack är 20 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 9 jämförda butiker. Vikt/förp.

Hur länge kommer Marabou popcorn finnas?

I februari lanserades den första vinnande smaken Marabou popcorn och nu lanseras Limited Edition smaken Marabou brownie, kokos & kaffe som kommer att finnas i butiker mellan maj och augusti. – Det är väldigt roligt att äntligen kunna presentera nästa vinnande smak.

När kommer nya Marabou kaffe?

Svenskarna bidrog med förslag på alla möjliga smakkombinationer och de tre vinnande förslagen skulle få en plats i chokladhyllan der 2021. I februari lanserades den första vinnande smaken Marabou popcorn och i maj lanserades Limited Edition smaken Marabou brownie, kokos & kaffe.

När kom Marabou havssalt?

Havssalt är Marabous nyhet 2020 – så smakar den Så klart. Den lilla touchen av salt lyfter verkligen den redan goda mjölkchoklad ett extra snäpp. Smaken blir lite vuxnare och den som tycker att mjölkchoklad kan bli lite för sött kommer att tycka om den här.

Share this post