Rekommendationer

Vad ingar i en iPhone 12?

Vad ingår i en iPhone 12?

iPhone 12 (Image credit: Apple)

  • Lightning till USB-C-sladden från Apple (Image credit: Apple)
  • Apples väggladdare. ( Image credit: Apple)
  • (Image credit: Apple)
  • iPhone 12 MagSafe (Image credit: Apple)
  • Apple Watch 6 (Image credit: Apple)
  • Vilka hörlurar passar till iPhone 12?

    Apple EarPods med 3,5 mm-hörlursuttag fungerar med iPhone-, iPad- och iPod-modeller som har ett 3,5 mm-uttag. Du kan också använda dessa hörlurar med andra produkter som har ett 3,5 mm-standarduttag.

    Vad kan en iPhone 12 göra?

    Prestanda – nya iPhone 12 har extremt snabb processorkraft och är utrustad med Apples senaste A14 Bionic-processor. Detta ger den nya enheten högre hastighet, snabbare grafik och möjligheten att hantera 11 biljoner operationer per sekund.

    Kan jag ladda iPhone 12 med gammal laddare?

    Kan jag fortsätta använda min gamla laddare? Du kommer fortfarande kunna använda din gamla ligtning-kabel med USB-A (den klassiska fyrkantiga laddaren) och eftersom du kan använda din gamla kabel till ligthning behöver du inte köpa en ny.

    Vilken laddare har iPhone 12?

    Men sladden som följer med i lådan till nya iPhone 12 är en lightning till USB-C-sladd och kommer alltså inte att fungera med de där gamla laddarna med USB-A. Anledningen till att Apple skickar med den sladden är att deras laddare som man säljer separat inte har USB-A utan USB-C.

    Vilka hörlurar passar till iPhone?

    Urbanears, Koss, Urbanista, Sony och Happy Plugs – alla funkar som hörlurar till iPhone. Sen är frågan om du trivs med att använda adapter eller ej. Om inte så rekommenderar vi de trådlösa alternativen!

    Vilka hörlurar funkar till iPhone?

    10 trådlösa alternativ som funkar med din iPhone

    1. Urbanista Stockholm. Dessa hörlurar är utrustade med röststyrning och funkar ihop med Siri.
    2. Jabra Elite Active 65t.
    3. Sudio TOLV.
    4. Bose SoundSport Free.
    5. Sudio Nivå
    6. jLab jBuds Air True.
    7. JBL Free X.
    8. Bang & Olufsen BeoPlay E8.

    Vad är bättre med iPhone 12?

    Med iPhone 12 får du en betydligt ljusstarkare OLED-skärm med dubbla upplösningen. Praktiska skillnaden är att iPhone 12 ger en ljusare bild med bättre färgåtergivning, högre kontrast och skarpare innehåll. Skillnaden är stor oavsett om du kollar på film, spelar eller bara surfar på internet.

    Får man inte med laddare till iPhone 12?

    Märkligt kan tyckas, men så är det. Apples nya smartlur kommer inte att skicka med väggladdare (enbart USB-c-kabel) eller Iphone-hörlurar i lådan, och anledningen hävdar Apple är telefonens miljöpåverkan. Apple säger att de behöver konsumera färre tillbehör per såld enhet och därför inte skickar med laddare och lurar.

    Share this post