Blogga

Vad anvander man Ansiktsroller till?

Vad använder man Ansiktsroller till?

VAD ÄR EN JADE ROLLER En jade roller är en ansiktsroller som består av två stycken rullar av jadesten. Jadesten är särskilt bra för behandling av ansiktet.

Varför ansiktsmassage?

Fördelar med att massera ditt ansikte Regelbunden ansiktsmassage kan hjälpa att förbättra hudens textur och ge mer lyster. Ansiktsmassage ökar inte bara blodcirkulationen, utan sägs även starta lymfatisk dränering för att rensa avfall och toxiner för att hålla huden frisk och ren.

Är ansiktsmassage bra?

Ansiktsmassage förbättrar hudens yttersta skikt genom att öka blodcirkulationen vilket kommer påskynda cellförnyelsen och ge bättre lyster! Vid regelbunden ansiktsmassage så brukar man också kunna minska användandet av peeling. Massagen skapar rörelse i och under vår hud och smörjer den inifrån.

Hur använder man Gua Sha sten?

Gör så här!

  1. Klappa in en ansiktsolja eller serum på rengjort ansikte.
  2. Vinkla ditt verktyg i 45-gradig vinkel, nästan hela mot ansiktet, så att du inte håller den rakt ut när du drar den på huden.
  3. Ha ett lätt tryck och börja med nacke, hals och käkar innan du jobbar dig upp mot öronen, på kindbenen och i pannan.

Vad är Facial roller?

Den senaste produkten inom skönhetsvärlden stavas jade roller, ett ansiktsverktyg som är tillverkat av en naturlig jadesten som är en kristall. Du använder jade rollern genom att rulla stenarna över ansiktet vilket bland annat ska öka cirkulationen och släta fina linjer.

Är Skinroller bra?

Om du utför behandlingen på ett korrekt sätt hemma kan du få en minskning av torr hy, pigmenteringar, ärr, rynkor och porer och få en starkare och klarare hy. En skinroller kan även motverka ärr, celluliter och den har anti-aging egenskaper.

Hur använder man rosenkvarts roller?

En lyxig ansiktsroller av rosenkvarts för en härlig ansiktsmassage som ökar blodcirkulationen. Du kan även använda rollern för att massera in serum eller ansiktsolja. Förvara gärna rollern i kylen för en svalkande massage som hjälper till att dämpa puffighet.

Hur ofta ska man använda gua sha sten?

Gör inte din gua sha-rutin mer än två till tre gånger i veckan. Huden måste få tid att ”vila” sig mellan gångerna. Tänk på att tvätta din sten efter varje användning, Katja använder tvål och vatten.

Share this post