Populära

Vilken typ av brollopsklanning?

Vilken typ av bröllopsklänning?

MIDJA, MAGE OCH HÖFT – Då blir kroppen som en serpentin, säger Aytan. Du med en mer rak kroppsform bör satsa på en modell som markerar byst och midja. En korsett under klänningen är att rekommendera. Med hjälp av lagda veck fram och bak på klänningen kan en kurvigare midja skulpteras fram på en annars rak kropp.

Hur ska en balklänning se ut?

Vad är en balklänning? Traditionellt sett är en balklänning (eller aftonklänning som det också kallas) fotlång och extra tjusig, men idag kan en balklänning faktiskt se ut precis som man vill. Det enda som gäller är att välja en balklänning du känner dig fin och som passar för festen du ska gå på.

Hur lång ska en balklänning vara?

när jag hyrde balklänning och fick hjälp med att lägga upp där jag hyrde så sa skräddaren att den ska vara 2 cm från golvet, med skor.

Hur väljer man underkjol till brudklänning?

Vill man ha en brudklänning med stor volym, som en prinsessklänning eller balklänning, så krävs det en underkjol med fyra eller fem ringar, samt tyll eller krinolin. Tips till den blivande bruden är att lägga in en post i budgeten för underkjol och andra underkläder.

Vilken färg ska jag ha på min balklänning?

En tumregel är att inte välja en färg med samma nyans som dina pigment, utan en färg med samma temperatur som din underton. Min hud har till exempel en gul underton, så jag undviker guld och champagnefärgat. Däremot ser jag bra ut i svala juvelfärgade toner, som safir och smaragd.

När ska man köpa balklänning?

Som du ser blir det ganska så tydligt och sanningen är att ju tidigare du köper din balklänningen desto bättre. Och ju längre tid du väntar, desto större är chansen att du inte hittar just den där klänningen som du så länge drömt om. Eller ännu värre, din vän har lyckat inhandla en innan dig.

Vart kan man köpa snygga klänningar?

Hos NA-KD hittar du ett av Sveriges största och bästa urval av snygga klänningar – allt till riktigt bra priser. Vi har de senaste klänningarna från vårt eget brand. Shoppa din nästa klänning online hos oss på NA-KD!

https://www.youtube.com/watch?v=HnXMgtCKxdg

Share this post