Populära

Var finns Silonsalva?

Var finns Silonsalva?

Varan kan fortfarande finnas i lager hos något av våra fysiska Kronans Apotek. Finns varan på ditt apotek? Receptfritt läkemedel. Läs alltid bipacksedeln innan användning.

Kan man smörja tatuering med Inotyol?

Använd INTE vaselin eller liknande salvor, dom täpper till porerna i huden och ska bara användas under själva tatuerandet! Tatueringen ska smörjas så fort den blir torr men INTE i tjocka lager, då kan inte huden andas och läker alltså inte!

Kan vuxna använda Inotyol?

Inotyol används för behandling av olika hudåkommor hos vuxna och barn som till exempel småbarns röda rumpor, skrubbsår, skavsår eller självsprickor. Salvan är fet i konsistensen och verkar både mjukgörande och skyddande. Den dämpar den röda och irriterad huden samt lindrar eventuell sveda och klåda.

Varför finns inte silon salva?

Den hudskyddande salvan Silon är restnoterad från tillverkaren och beräknas finnas åter på marknaden tidigast i maj 2021. Silon ingår också i extemporeprodukten Ginmans salva som nu inte heller går att beställa.

Var kan män köpa Silonsalva?

Köp Silon salva 50 g på apotea.se.

Är zink uttorkande?

Zinc Oxide Zinkoxid är ett vitt mineralhaltigt pulver med bra täckande förmåga. Det har sammandragande, uttorkande och antimikrobiella egenskaper. I hudvårdsprodukter för blöjområdet skyddar zinkoxid den känsliga babyhuden mot kontakt med fuktigt blöjinnehåll.

Var kan man köpa Zinksalva?

Kronans Apotek Extra Care Zinksalva 12 %

Vilken kräm är bäst till tatuering?

Smörj sedan in tatueringen med en antiseptisk salva som exempelvis Hustle Butter som vi har tillgänglig i studion. Det går även bra att använda Bepanthen som du enkelt köper på apoteket.

Vad innehåller Helosansalva?

Salvan lämpar sig både för människor och djur. Fri från parfym, fägämnen och parbener. Innehåll: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Eucalyptus Globulus, Sodium Hydroxide.

Share this post