Rekommendationer

Vad ar det for skillnad pa tval och duschkram?

Vad är det för skillnad på tvål och duschkräm?

Det finns alltså ingen skillnad på flytande tvål och något som kallas duschkräm eller duschgel, däremot stor skillnad på tvål och tvål. Och vad som egentligen är bäst av fast eller flytande tvål handlar dels om på vilken nivå och ur vilken vinkel vi jämför.

Vad är duschkräm?

När vi duschar torkas huden lätt ut. Därför behövs återfuktande och vårdande duschkrämer & duschgeler. Vi har flera olika rengörande och återfuktande alternativ, både med härliga dofter men även parfymfria alternativ för den känsliga huden.

Hur använder man Shower Gel?

Denna härliga Shower Gel har en fräsch doft som rengör och återfuktar huden. We provide you with towels shower gel and shampoo. Vi ger dig med handdukar duschtvål och schampo.

Kan man använda duschkräm till håret?

Generellt kan NIVEAs duschprodukter användas i håret också. T. ex. NIVEA Men duschprodukter är anpassade för att rengöra kropp, ansikte och hår.

Är duschkräm tvål?

Duschkräm/flytande tvål Duschkrämen innehåller ACOs Triple Moist Complex som ger omedelbar och långvarig återfuktning. Mild Cleansing Soap är en mild och mjukgörande tvål för torr och känslig hud. Tvålen rengör skonsamt och verkat återfuktande och återfettande för fuktfattig hud.

När använder man Shower Cream?

Vi som behöver silkesvantar när vi vårdar huden exfolierar den lite extra skonsamt med Almond Milk Gently Exfoliating Cream Scrub. Sedan löddrar vi upp det milda med Almond Milk Soothing & Caring Shower Cream. Den är särskilt framtagen för att skydda hudens naturliga fuktbarriär.

Vilken Duscholja är bäst?

Bästa återfuktande duscholja, Almond Shower Oil – L’occitane Den djupt återfuktande och väldoftande duscholjan är dryg och har en smidig pump som doserar precis rätt mängd utan att en droppe går till spillo. Stort plus för att produkten också finns som refil! Almond Shower Oil finns att köpa här (länk till Åhléns).

Kan man använda shower gel till håret?

Kan man använda shower gel som schampo?

Jag testade för övrigt att använda duschtvålen som schampo och det fungerade alldeles utmärkt. Så i framtiden behöver jag bara köpa en produkt som kan användas både som duschtvål och som schampo. En onödig utgift mindre alltså.

Kan man ha duschtvål i håret?

En bra tvål är naturligt en mild tensid som tvättar varsamt och tillsammans med vatten blir tvålen en flytande tvål, så helt galet att använda den i håret är det inte. Att vår jord svämmar över av onödiga plastförpackningar är inget nytt, men att använda en fast tvål i håret är ett bra sätt att göra något litet.

Share this post