Rekommendationer

Vilka lander kan man surfa med 3?

Vilka länder kan man surfa med 3?

Albanien, Argentina, Australien, Azerbajdzjan, Bangladesh, Brasilien, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Färöarna, Grönland, Guatemala, Hongkong, Indien, Indonesien, Israel, Japan, Kanada, Kenya, Kina, Macao, Malaysia, Mexico, Nicaragua, Nigeria, Nya Zeeland, Oman, Pakistan, Panama, Peru, Puerto Rico.

Måste dataroaming vara på?

För att kunna surfa utomlands behöver du aktivera roaming på din mobil eller surfplatta. I våra mobilguider finns instruktioner för hur du aktiverar roaming för iOS och Android.

Kan man använda 3 utomlands?

Med tilläggtjänsten 3Världen kan du surfa i hela EU/EES, Storbritannien och ytterligare 50 länder till samma pris som inom Sverige. Tjänsten aktiveras utan extra kostnad vid köp av mobilabonnemanget 3Surfa eller 3Flexibel från 15 GB eller 3Företag.

Kan man surfa utomlands med tre?

Surfa till samma pris som i Sverige i 80 länder. Ingår nu i våra abonnemang 3Surfa/3Flexibel från 15GB surf. Med tjänsten kan du surfa till samma pris som i Sverige i alla EU/ESS-länder, USA, Turkiet, Thailand och ytterligare 47 länder.

Är mobildata samma som roaming?

Vad är skillnaden mellan mobildata och roaming? Roaming innebär att man lånar en annan operatörs mobilnät. När du reser utomlands och inte kan komma åt det nätverk som ditt mobilabonnemang är kopplat till kan du använda roaming för att surfa i stället för mobildata. Inom EU/EES gäller fri roaming.

Vad händer om man har roaming på i Sverige?

Och det är just vad det handlar om – att vandra runt mellan olika nät. I EU och EES roamar du utan extra kostnad. Du kan alltså surfa och ringa som hemma. När vi pratar om roaming menar vi oftast att du är utomlands och använder dig av ett utländskt nät för att surfa, ringa, sms:a och mms:a.

Varför kan jag inte surfa utomlands?

Har du prövat det klassiska knepet med att starta om din mobil? Om det inte löser åtkomsten till internet kontrollera att mobildata är aktiverat och stäng tillfälligt av WiFi. Ifall du fortfarande inte kommer ut på nätet men kan ringa och skicka/ta emot SMS kan det ligga en spärr för data i utlandet på ditt abonnemang.

Hur mycket surf utomlands 3?

Med tilläggstjänsten 3Världen kan du surfa till samma pris som inom Sverige i 80 länder. Inte så lite Trevligt! Tjänsten aktiveras utan extra kostnad när du skaffar mobilabonnemanget 3Flexibel med minst 15 GB surf/mån.

Share this post