Frågor

Vilket American Express kort ar bast?

Vilket American Express kort är bäst?

SAS Eurobonus American Express Premium Card – det bästa kortet för en nybörjare. SAS Eurobonus American Express Premium Card är idag det bästa kortet för en nybörjare som vill börja samla poäng via kreditkort. De poäng som du tjänar förs månatligen över till SAS.

Vilket Amex ska man ha?

American Express SAS Classic bra för dig som vill ha ett kreditkort som fungerar i hela världen men inte har någon medlemsavgift och som ändå har många av Amex fördelar. Kortet är kopplat till SAS bonussystem men får inte lika mycket bonus per spenderad krona som de andra kreditkorten.

Är Amex Gold värt?

American Express Gold är ett bra kreditkort för dig som reser ofta eftersom det har en mycket omfattande reseförsäkring och många bra förmåner när du reser. Förutom att du har tillgång till över 1 000 lounger i hela världen kan du till exempel bli uppgraderad både på flyg och hotell.

Varför ska man ha American Express?

Med Amex-kortet får du alltid något tillbaka när du handlar. Amex-poäng, EuroBonus-poäng eller Cashback – återbäring. Allt beror på vilket Amex-kort du väljer. Med vår förmån Dining by Amex låter vi dig och en vän avnjuta en tvårättersmiddag på någon av våra utvalda krogar.

Är SAS Amex bra?

SAS Amex Premium är ett bra kort. Det är ett kreditkort som passar dig som reser mycket och regelbundet. Det är ett mycket bra kort om du tycker om att gå på konserter och evenemang. Med SAS Amex Premium får du nämligen förtur till konsert- och evenemangsbiljetter.

Varför tar inte alla butiker American Express?

Framförallt verkar det bero på att många av de kortterminaler som inte accepterar American express kontaktlösa betalningar antingen behöver bytas helt ut eller få sin mjukvara uppdaterad. Bland annat har flera användare av Amex rapporterat att exempelvis Coop och utvalda Ikea butiker ej accepterar dessa betalningar.

Vad krävs för att få American Express Gold?

Det är en ren och skär myt då det faktiskt inte finns några krav på inkomst hos American Express. Du behöver däremot vara över 18 år och inte ha några betalningsanmärkningar. Krediten sätts individuellt och du kan få upp till 1 500 000 kronor i kreditgräns. Räntan med American Express Gold ligger på 15,99%.

Vad är speciellt med Amex?

Betalkort från American Express. Betalkort skiljer sig från kreditkort genom att du måste betala in hela beloppet du handlat för på kortet varje månad. Det innebär att du har flexibiliteten att köpa saker lite tidigare, men betala för dem lite senare.

Share this post