Rekommendationer

Vad heter jeans pa engelska?

Vad heter jeans på engelska?

jeans {enbart pluralis} jeans {enb. plur.} This hit me when I went to replace my jeans.

Vad betyder Crop jeans?

Croppade jeans, avslappnade jeans i en kortare boyfriendmodell, är helrätt våren 2017.

Vad betyder Cropped Fit?

Ett par Cropped Skinny (vissa kallar dem också “capribyxor”) är perfekta för dig. Dessa passar dig figurmässigt, och då jeansen slutar vid anklarna gör detta att dina ben ser längre ut. Den perfekta skon: Sneakers, Pumps, Mary Jane – eller vad sägs om sandaler och coola strumpor till?!

Vad är Mid waist?

Men det finns också modeller som har en låg midja utan att man visar rumpan, till exempel en mid waist.

Vart kan man köpa snygga jeans?

Köp jeans för damer hos NA-KD Här kan du enkelt navigera dig mellan våra olika jeans kategorier och enkelt filtrera på färg, modell, storlek och pris så att du kan hitta dina nya favoritjeans.

Vad är boyfriend modell?

Boyfriend Jeans: De lösa Den här modellen är tänkt att se ut som att den är lånad av killen: med extremt lös passform och rakt ben. Den är alltså motsatsen till ett par stuprör och är en populär modell som sedan länge varit en viktig del i basgarderoben.

Vad betyder Croppat?

Tröjor med kort skärning, så kallade cropped tops, har varit trendigt de senaste säsongerna och de är fortfarande superpopulära. Croppade toppar och hoodies passar perfekt att bära till jeans och tygbyxor med hög midja, men är också jättefint att matcha med en kjol.

Hur är monkis jeans?

Modellen är lättstylad, bekväm och trendig och passar alla kroppstyper. Monkis klassiska mom-jeans Kimomo är höga i midjan och croppade. Dessutom är de gjorda i ett klassiskt jeansmaterial utan stretch vilket gör att passformen håller dagarna igenom. Jeansen blir dina här för 400 kronor.

Vad betyder taper jeans?

Jeans i modellen tapered fit har en lös midja och avsmalnande ben. Vidden på benen blir successivt smalare från låret och nedåt, vilket ger ett intryck av slim fit, men med en mer avslappnad känsla. Alternativet passar dig som gillar en bekväm byxa som inte är för lös i passformen.

Share this post