Ny

Hur mycket kostar en golden retriever 2021?

Hur mycket kostar en golden retriever 2021?

Priset för en Golden retriever är från ca 15 000 kronor. Priset kan variera beroende på uppfödare och vad uppfödaren har för avsikt för hundvalpen senare i livet.

Hur mycket kan en golden retriever valp kosta?

Vad kostar och när?

Hundens första år – grundkostnad
Inköpspris – exempel golden retriever ca 17.500 kr
Hundfoder – ett foder av bra kvalité, exempel Royal Canin valpfoder 10 säckar (15 kg/säck) ca 7.900 kr
Vaccination – valpsjuka, parvo, kennelhosta och HCC (exempel Albano Djursjukhus) 585 kr

Vilken är den finaste hundrasen?

Golden retriever Golden Retrievers har under många år och av goda skäl förblivit en av de mest populära valen av hundraser både i Sverige och över hela världen.

Hur mycket kostar det att köpa en golden retriever?

Priset för en frisk valp hos en ansedd uppfödare ligger på runt 17 000 kr, men för en hund som kommer att följa dig och din familj under många år är det definitivt värt pengarna.

Hur mycket kostar en Goldendoodle?

Priset för en goldendoodle är allt mellan 20 000-50 000 kronor. Detta kan variera beroende på bland annat uppfödare, område och stamtavla. Eftersom efterfrågan på rasen är större än utbudet kostar den en del, särskilt om du ska köpa en valp från en seriös uppfödare (vilket såklart rekommenderas).

Vad kostar en valp 2021?

En vanlig kostnad för en hundvalp är runt 12.000 kr och uppåt. Ibland kan du även köpa en hund på ett hel-eller halvfoderavtal med bibehållen avelsrätt för uppfödaren.

Hur mycket kostar en kinesisk nakenhund?

Priset för en Chinese crested dog är ca 14 000 kronor. Priset varierar beroende på vilken variant du köper samt vilken uppfödare som som säljer hundvalpen. Om uppfödaren har andra planer för hundvalpen än endast sällskap såsom utställning eller avel är priset oftast lite högre.

Share this post