Frågor

Kan man anvanda Lashlift till ogonbrynen?

Kan man använda Lashlift till ögonbrynen?

Eyebrow lamination, som ett browlift också kallas, ger brynen ett upplyft och illusionen av tätare & fylligare bryn. Då ingår en keratinbehandling precis som vid ett lashlift, som stärker brynen och tillför vitaminer, mineraler och proteiner. I behandlingen färgas och formas även brynen.

Vad behövs för Lashlift?

Hur går en lash lift behandling till?

  • Ögonområdet rengörs för att avlägsna eventuellt smink och orenheter.
  • Storlek och böj väljs på spolen utifrån kundens franslängd och preferenser.
  • Fransarna fästs på spolen med lim för att hålla dem på plats.

Hur gör man Lash lift hemma?

Var stadig på handen och noggrann, ta ett öga i taget.

  1. Börja med att rengöra dina ögonfransar.
  2. Fäst sedan en silikonspole på ögonlocket, tänk på att den ska ligga vid din fransrad.
  3. Sedan är det dags att fästa dina egna fransar på spolen.
  4. Lägg sedan på en permanentkräm, applicera vid mitten av fransarna där de böjs.

Kan man göra Lashlift direkt efter fransförlängning?

Lash lift görs endast på de naturliga fransarna, så du ska inte ha fransförlängning. Du kan inte göra fransförlänging på 12 veckor efter en Lash lift.

Hur länge håller brow och Lashlift?

Fråga: Hur länge håller ett lash lift och brow lift? Svar: Det beror verkligen från person-till-person. Vanligtvis håller en behandling i 4-12 veckor, dock kan detta variera. Hållbarheten beror på fransarnas växtcykel och även ditt mentala tillstånd.

Kan man använda ögonfransböjare efter Lashlift?

Att ha böjda fransar gör att dina ögonfransar ser längre ut och du ser pigg och vaken ut. Ett enkelt sätt att få permanent böjda fransar är att göra en lashlift, men vad innebär egentligen en lashlift? Med lashlift permanentas dina egna fransar i en fransböj så du slipper använda en fransböjare.

Vilken böj Lashlift?

Går det att välja vilken böj man vill ha? Ja, du kan helt och hållet styra över formen på dina fransar och få alltifrån en liten mild böj till väldigt böjda. Det finns tre olika storlekar på spolarna: S, M eller L. Detta väljer man på plats tillsammans med den som utför behandlingen.

Kan man göra browlift hemma?

Jag brukar göra detta på salong och ville testa göra det själv. Jag var ganska orolig för jag har aldrig fått träning på detta. Tyckte det var enkelt att använda och till och med gjort både lashlift och browlift på några av mina vänner. Produkterna var snälla mot stråna och det gjorde inte det minsta ont.

Kan man böja ögonfransarna efter Lashlift?

När du gör en lashlift böjs dina fransar med permanentvätskor, sedan färgas dina fransar och sist appliceras ett vårdande kreatinserum på fransarna. Det här gör att du bland annat slipper böja dina fransar med en fransböjare.

Share this post