Trendig

Vad kostar det att ga in pa Jul pa Liseberg?

Vad kostar det att gå in på Jul på Liseberg?

Den nya prismodellen innebär att entrépriset varierar mellan 95–175 kr beroende på vilken dag gästen väljer. – Vi vet av erfarenhet att helgerna under Jul på Liseberg är väldigt välbesökta, medan det på vardagar är mindre folk.

Får Liseberg öppna till Jul?

Förra året fick Liseberg hålla stängt under julsäsongen på grund av pandemin. Det blev restriktioner, krav på avstånd och firanden på videolänk i stället för kramar och firande ihop med alla nära och kära. Men i år får Liseberg äntligen hålla öppet och fira jul igen.

Vad kan man göra på Jul på Liseberg?

Snöra på dig skridskorna och följ med i kaninen Julius skridskoäventyr – eller lägg snygga skär i takt till musiken på isbanans festliga After Ice. Låt allt det magiska omfamna dig och de dina i en uppriktig önskan om en riktigt god jul! God fortsättning och välkommen tillbaka 2022!

Hur mycket kostar det för en klass att åka till Liseberg?

Liseberg har år efter år visat sig vara ett av Göteborgs bästa resmål för skolresor, och det mest populära. Har ni tur finns det även något framträdande på någon av deras scener. Heldagsbiljetterna som inkluderar entré och åkband kostar ca 450 kronor per person.

Hur länge är det Jul på Liseberg?

DECEMBER
22 dec 13-21
23 dec 13-21
26 dec 13-21
27 dec 13-21

Får Liseberg Öppna 2021?

Idag fattade regeringen beslut om att förändringarna i begränsningsförordningen och de särskilda föreskrifterna för nöjesparker kommer att träda i kraft den 1 juni. Det innebär att svenska nöjesparker nu får tillstånd att öppna, med särskilda restriktioner. Liseberg kan äntligen meddela att premiären blir 3 juni.

När öppnar Liseberg igen 2021?

Liseberg presenterar Luna Park inför parkens 100-årsjubileum – två attraktioner öppnar redan till sommaren. 2023 firar Liseberg 100 år.

När släpper Liseberg biljetter?

Biljetterna till sommarsäsongen släpps tisdag 15 mars på Lisebergs hemsida. Efter två tuffa år präglade av pandemin blickar nu Liseberg framåt mot en traditionsenlig vårpremiär den 23 april.

Varför är atmosfear stängd?

I år har vi gjort Europas högsta fritt fall ännu läskigare!…Snabba fakta om AtmosFear VR.

Öppnar: 23 april och stannar sommaren ut
Höjd på tornet: 116 meter (146 meter över havet)
Hastighet: ca 110 km/h
G-krafter: 4 positiva G
Åktid: ca 2 minuter

Share this post