Blogga

Vilken storlek ar det pa Septumpiercing?

Vilken storlek är det på Septumpiercing?

Storleken på hålet påverkar inte läkningen. Vi har en del olika altervativ att välja på när man piercar septum. Vanligast storleken på smycket vid utförandet är 8 eller 10 mm. Man kan byta smycket efter ca 4-6 veckor.

Hur vet jag om jag passar i septum?

Det tar ungefär sex till tolv veckor för piercingen att läka. Det är viktigt att tvätta och rengöra piercingen ofta, och helst ska man undvika att bada innan piercingen har läkt.

Hur stor näsring ska jag ha?

De vanligaste tjocklekarna är 1.2mm och 1.6mm, men tjockare storlekar är möjligt. Tunnare smycke än 1.2mm ökar riskerna för ärrvävnad om du vill ha ring, då det kan ”skära” i huden.

Vilken storlek på piercing?

Storleksguide för rätt längd på stav till din piercing

Snibb (Vanligt hål i örat) 6mm
Rook 6-8mm
Tragus 6-7mm
Tungpiercing 12-14mm
Bröstvårta/ Nipple piercing 12-14mm (10mm för killar)

Hur tjock är en septum piercing?

Vissa kan göra så, men det är helt beroende av storleken på ringen, kulorna och dina näsborrar. Räkna inte med att det går eller att det är bekvämt. Om du måste dölja den, skaffa en retainer under läkning. Tjockleken på ringen ligger oftast mellan 1.2mm och 2.0mm, medan vissa kan ha utrymme för 2.4mm.

Vad är en septum piercing?

Septumpiercing är idag en av de populäraste ansiktspiercingarna och definitivt den som väcker mest uppmärksamhet! Många kallar den för ”tjur-ring” och tror att den går genom hela näsan, men det är faktiskt så att en väl utförd septumpiercing vidrör inte ens brosket i näsan och är oftast väldigt enkel att läka.

Vad är Innerdiameter?

Du kan mäta innerdiametern på en ring du har hemma som du redan vet passar bra. Lägg då ringen på en linjal och mät från innerkanten på ringen till motsatt kant. Där har du din innerdiameter.

Vad betyder näsring?

Näspiercing är åtminstone 4.000 år gammalt, och finns nämnt i Första Moseboken 24:22, där Abraham ger bland annat en näsring till hans fru. Näspiercingar har ansetts attraktiva på grund av dess placering i mitten av ansiktet. Leonardo Da Vinci ansåg att näsan bestämde ett helt ansiktes karaktär.

Hur tjock är en piercing nål?

När vi piercar örsnibbarna använder vi oss an en nål som är 1,3mm tjocj oh sätter i en labret stav, det är en stav som har en platta på baksidan. Staven vi sätter in i örsnibben är 1,2 mm tjock och 8 mm lång.

Vilken piercing passar jag i?

Industrial-piercingar har en kantig och intensiv look som är perfekt för personer som verkligen vill ha något djärvt och iögonfallande. Helix: Helixpiercingar passar bäst för maximalistiska personer eftersom de ser bättre ut när du har mer än en piercing som pryder örats yttre brosk.

Share this post