Populära

Hur tar man bort gras fran klader?

Hur tar man bort gräs från kläder?

Gör såhär:

  1. Förbehandla fläcken innan tvätt.
  2. Fläckborttagaren med galltvål och solrosolja: gnugga in på fläcken.
  3. Låt verka i 5-15 minuter (max fem minuter för oxisprejen)
  4. Gnugga försiktigt på fläcken.
  5. Tvätta plagget.
  6. Färska fläckar: tvätta plagget på låg temperatur.

Hur få bort chokladglass från kläder?

Behandla chokladfläcken med tvättmedel Gnugga försiktigt flytande tvättmedel i plagget där chokladfläcken sitter och ytan runtomkring. Låt plagget ligga i ungefär fem minuter. Utan att skölja bort tvättmedlet lägger du sen plagget i en bunke med kallt vatten i ungefär 15 minuter.

Hur tar man bort olivolja från kläder?

Diskmedel löser effektivt upp fett och kan användas till att få bort oljefläckar på kläderna. Täck fläcken med diskmedel blandat med varmt vatten. Gnid in fläcken med en trasa eller en tandborste. Vänta några minuter och skölj fläcken med varmt vatten.

Hur får man bort gräs fläckar?

Gräsfläckar på kläder kan avlägsnas med en gammal tandborste och vanlig vit tandkräm. (Se till att du använder vit tandkräm, inte gele). Krama ut en liten mängd tandkräm på området, doppa tandborsten i rent vatten och skrubba helt enkelt bort fläcken. Upprepa denna process om nödvändigt.

Vad kan man använda Galltvål till?

Galltvål är himla enkelt att använda och kan gärna användas för rengöring av mer än textilier. Det går lika bra att använda galltvål vid rengöring av ugnen, skorna och nästan allting annat hemma. För att ta bort fläckar från kläder med galltvål gör man såhär: Blöt tyget där fläcken är.

Hur får man bort choklad glass fläckar?

Använd ett tvättmedel, till exempel Via Color flytande, eller flytande diskmedel på fläcken. Gör detta noggrant men utan att gnugga frenetiskt. Se till att tvättmedlet går in ordentligt i tyget. Blötlägg plagget i kallt vatten i 15 minuter och massera försiktigt på fläcken ungefär var 3-5 minut.

Hur får man bort Kakaofläckar?

Gnugga försiktigt in flytande tvättmedel och kallt vatten i kaffefläcken. Låt tvättmedlet sitta kvar på fläcken i ungefär fem minuter, men var noga med att inte låta tvättmedlet torka. Om det är en gammal kaffefläck måste du låta plagget ligga i blöt i kallt vatten efter att du bearbetat fläcken med tvättmedel.

Share this post