Frågor

Ar Revolution ett bra marke?

Är Revolution ett bra märke?

Det relativt nya märket Makeup Revolution vill göra smink som passar alla till ett bra pris. Hela 32 nyanser finns i den prisvärda paletten, helt enkelt något för alla. Här finns allt från naturligt bruna nyanser till mer utstickande som starkt rosa eller blå.

Hur bra är Make up revolution?

Makeup Revolution kännetecknas av färgglad makeup med en lyxig touch och bra kvalitet till fantastiska priser. På mycket kort tid har märket frälst mängder av makeupälskare världen över! Att Makeup Revolution är mästare på läckra paletter råder det inga tvivel om.

Vart kan man köpa makeup revolution i butik?

Makeup Revolution | lyko.com.

Vad använder Therese Lindgren för Foundation?

Indy Beauty Advanced är 100% vegansk, kvalitativ hudvård med avancerade och aktiva ingredienser som jobbar både på ytan och djupet. Serien är parfymfri och riktar sig till dig som kräver mer av din hudvård.

Är makeup revolution Djurtestat?

Mejla till oss direkt på: [email protected] så kikar vi på det!…

Varumärke Veganskt sortiment? Certifieringar
L300 – Ägs av Cederroth, som ägs av Orkla Delvis
Makeup Geek Delvis – Se information här PETA
Makeup Revolution Delvis – Se information på varje produktsida
Make up Store Delvis – Se fullständiga listan här

Vad står Indy Beauty för?

Indy Beauty är en förkortning av Independent Beauty. Vi tycker att skönhet ska vara för din egen skull och att du ska ta hand om dig själv på ett sätt som får dig att må bra. Love yourself, helt enkelt.

När startades Indy Beauty?

Resultatet är en effektiv, vegansk skönhetsserie som ger huden ordentligt med fukt och glow. Therése Lindgren driver sedan 2013 en av Sveriges största Youtube-kanaler med över 1 miljon prenumeranter och 553 miljoner visningar.

Var säljs CAIA Cosmetics?

CAIA Cosmetics är ett av Europas snabbast växande skönhetsbolag. Genom att sälja direkt till kund erbjuder CAIA Cosmetics skönhetsprodukter i internationell toppklass till priser som är nåbara för en bred målgrupp. Produkterna finns enbart tillgängliga via www.caiacosmetics.com.

Share this post