Rekommendationer

Hur aktiverar man Swish pa ny mobil?

Hur aktiverar man Swish på ny mobil?

För att kunna använda Swish behöver du ha en telefon med ett operativsystem (Android eller iOS) som stödjer Swish….Kom igång och tekniska förutsättningar

  1. Logga in i Mobilbanken och klicka på Swish-ikonen.
  2. Anslut ditt mobilnummer till ditt kontonummer.

Hur installera Swish på iPhone?

Ladda ner Swish-appen Appen heter Swish betalningar. Ladda ner den för iPhone från App Store. Android-versionen laddar du ner från Google Play.

Kan man ha Swish utan BankID?

Det enda du behöver är mottagarens mobilnummer (privatpersoner) eller swishnummer (företag, organisationer och föreningar). Du kan också skapa en QR-kod för ditt mobilnummer som mottagaren kan läsa av. När du använder Swish behöver du alltså inte ha tillgång till mottagarens kontonummer.

Hur får man BankID på ny mobil?

Jag har köpt en ny mobil/surfplatta. Hur gör jag för att installera BankID på den nya enheten? Det går inte att flytta ett Mobilt BankID från en enhet till en annan. Du behöver istället ladda ner ett nytt Mobilt BankID och när du har gjort det kan du sedan ta bort det gamla.

Kan man flytta över BankID till ny telefon?

Behöver jag ha en telefon med NFC-funktion för att använda BankID? Nej, du kan använda BankID med en telefon utan NFC. Det är bara om du gör en kontroll av din ID-handling i BankID-appen som NFC behövs. Android 6* och högre på mobiltelefoner och surfplattor med Google Play Services eller Huawei Mobile Services.

Hur laddar man ner Swish-appen?

Ladda ner från Google Play Logga in i Swedbank Privat-appen eller i internetbanken. Välj Övriga tjänster/Swish/Beställ Swish. Ange det mobilnummer du vill koppla till ditt konto och tryck på ”Skicka verifieringskod”.

Kan man ha Swish på en dator?

Gå in på App Store, Google Play eller Windows store och sök ”Swish” (beroende på vilken mobil eller surfplatta du har). 3. Koppla sedan ihop ditt telefonnummer med rätt bankkonto. Detta gör man genom att man loggar in på sin internetbank.

Kan man ta emot för mycket Swish?

När du skaffar Swish får du som är 18 år eller äldre automatiskt en beloppsgräns på 3000 kronor per 7 dagars period. Du kan ändra den i internetbanken för privatpersoner under Betala och överföra – Swish, eller i appen under Övriga tjänster – Swish.

https://www.youtube.com/watch?v=mQUPYnH-E3c

Share this post