Allmänning

Hur mycket kostar Spraytan?

Hur mycket kostar Spraytan?

En spraytan-behandling tar mellan tio minuter och en kvart. Den kostar mellan 250 kronor och 350 kronor på salong.

Kan man sola när man har gjort Spraytan?

Kan man sola ute eller i solarium efter att jag har gjort spraytan? Svar: Spraytan ger inget skydd mot solen ,därför bör du alltid skydda dig med solskyddsfaktor. Man ska helst undvika att sola solarium eller ute då det finns risk för att bli fläckig då man kan svettas.

Hur ofta ska man Spraytana sig?

För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas minst en gång i veckan. Smörj in dig med bodylotion varje dag för att behålla din bränna längre. Viktigt är också att inte riva med handduken när du ska torka dig. Peeling gör att färgen försvinner snabbare.

Hur länge utvecklas Spraytan?

Beroende på hur brun du vill bli varierar tiden till första duschen, men från 2-6 h. Sen tar det ca 15h för färgen att helt utvecklas. Så det bästa är om du sprayar dig dagen innan eller 2 dagar innan ett event.

Hur länge ska man vänta med att duscha efter Spraytan?

EFTER BRONZING Vanligast är att vänta ungefär 5 timmar innan första duschen – då får du mycket pigment men ett naturligt resultat. Vi rekommenderar inte att man har produkten på sig längre än 6 timmar, då färgen kan ”överutvecklas” och krackelera på huden.

Hur fungerar en Spray Tanning?

Spraylösningen härstammar från sockerrör, och den aktiva ingrediensen är ett färglöst socker som heter Dihydroxyaceton, DHA. DHA reagerar med ett protein – keratin, i det yttersta lagret i huden – hornlagret, och skapar där ett brunt pigment. Viktigt att du har mörka lösa kläder efter din spraytan.

Kan man bli brun genom Spraytan?

Vad är spraytanning? En behandling som ger en jämn gyllene solbränna på ett hälsosamt sätt. Alla blir bruna, även den blekaste du känner! 10 minuters behandling ger samma resultat som många timmar i solen eller solarie, fast utan skador, biverkningar, kemikalier och uv-strålning.

Kan man bli brun under Spraytan?

Och svaret är att ja, det kan man. Däremot är det viktigt att komma ihåg att brun utan sol inte ger något som helst skydd mot solen, utan det är bara en kosmetisk produkt. Vi rekommenderar inte att man solar över huvud taget.

Share this post