Frågor

Vad ar bast att fylla lapparna med?

Vad är bäst att fylla läpparna med?

Läppförstoring; Bygga och skapa volym med fillers Genom att behandla läpparna med en fillers tillför man ny fukt i form av hyaluronsyra som bygger och skapar volym i det önskade området. Det kan handla om att man önskar att mer av läppen skall synas och då får man bygga upp den från insidan.

Hur ofta ska man fylla på sina läppar?

Hur ofta kan man fylla på? Man kan göra en liten påfyllning/touch-up två veckor efter behandlingen. Därefter fyller man vanligtvis på efter några månader beroende på vilken typ av fillers man använt och vilket område som behandlats. Allt ifrån 3-18 månader för att bibehålla ett långvarigt resultat.

Vad heter Snorrännan?

Ja, en ”snorränna”, eller philtrum som det egentligen heter, fyller kanske ingen annan funktion än att det ger ansiktet sitt särdrag, och att läpparna formas till en tjusig amorbåge.

Vilken är den bästa fillers?

Våra fillers som är av absolut bästa Hyaluronsyrakvalitet typ Belotero balance, Belotero Intense och Belotero Volume, är på väldigt många sätt lika kroppens egen hyaluronsyra och integreras naturligt i kroppens vävnad.

Är läppförstoring permanent?

När man väl fått önskad mängd fett att överleva, och läpparna har den volym man önskar, är resultatet i det närmaste permanent. Detta är den stora skillnaden jämfört med injektionsbehandling med s.k ’fillers’ som måste ständigt måste upprepas med varierande tidsintervall.

Hur länge håller fillers i läpparna?

Behandling av läppar varar oftast mellan 1-3 månader och upp till 6-12 månader. Det är väldigt svårt att bedöma den exakta nedbrytningstiden för varje individ. Behandling i ansiktet håller 6-12 månader och upp till 18 månader, beroende på vilket material som används.

När försvinner fillers från läpparna?

Den hyaluronsyra som förekommer naturligt i kroppen och huden bryts ner av kroppen inom 1–2 dagar. Den hyaluronsyra som används i fillers har modifierats något, och därför tar det längre tid för kroppen att bryta ner den vilket innebär att den håller längre – normalt i 6 till 18 månader.

Share this post