Populära

Vad ar en Plissegardin?

Vad är en Plissegardin?

Plisségardinen är ett modernt och flexibelt alternativ till persienner. Plisségardinen kan väljas utifrån funktion och behov. Den kan fällas ihop helt, så att utsikten blir fri, samlas på mitten – eller dras ut helt och täcka hela eller delar av fönstret. En plisségardin är enkel att montera och tar lite plats.

Vad kostar det att sätta in persienner?

Ex1: En persienn med Bredd 77cm och höjd 120,5cm kostar 663kr. Ex2. En persienn med bredd 60,5cm och höjd 138cm kostar 593kr. För att få total kostnad på dina persienner så glöm inte att montering och framkörningsavgift tillkommer.

Varför Plissegardin?

Plissegardiner består istället av veckat tyg i antingen ett eller flera lager. Det gör att denna gardintyp hjälper till att hålla kvar värmen i huset under vintertid. Dessutom går de inte lika enkelt sönder som klassiska persienner. Håller tyget hög kvalitet blir plissegardinen både slitstark och enkel att rengöra.

Hur funkar persienner?

En persienn består av lameller i horisontellt läge som hålls samman av hisslinor. Det finns däremot olika modeller, vilka vanligtvis delas in i två olika kategorier – mellanglaspersienner och frihängande persienner. Nästan alla fönster består nämligen av två glasskivor med ett mellanrum i mitten.

Är Plissegardin bra?

Plissegardinen har helt andra möjligheter för dig som kund att skapa en trivsam men och vacker miljö för dig och din familj. Plisségardinen har så mycket bättre värmereflektionerande egenskaper än en persienn och fungerar även klockrent som både ett sol- och insynsskydd till ditt fönster eller balkong.

Vad kostar Plisségardiner?

Plisségardin 100×100 cm med: Linlås: från 1 646 kr. Top Down/Bottom Up utspänd: från 2 521 kr Bästsäljare. LiteRise®: från 2 462 kr. PowerView® Automation med inbyggt batteri: från 6 055 kr.

Hur tar man ner en Plissegardin?

Ta loss den nedre delen av plisségardinen från dess fästen. Ta loss dammskyddet (b) från gardinens nedre profil (a). Den nedre profilen är märkt med ett självhäftande Plisséexperten-märke (c).

Hur byter man Stegband i persienner?

Man får börja nedifrån. Eller, utifrån rättare sagt för att trä på alla stegband. Viktigt att se till att det blir en stege mellan varje persienn. När det är gjort så får man klippa bort det gamla stegbandet, klippa av alla stegand innan det lossnar.

Share this post